Crni maksi kaput, traperice ukrašene kamenčićima, bijela košulja s naglašenom velikom mašnom te modni dodaci kao čizme od napa kože i originalni nakit... Najnovija H&M Studio kolekcija, inspirirana mračnim glamurom i sofisticiranošću noir heroina, osvaja jedinstvenim stilom i razveselit će sve zaljubljenike u modu

hm studio 2023

Mračni glamur koji vlada H&M Studio kolekcijom inspiriran je uzbudljivom jednostavnošću crne u kombinaciji sa siluetama koje kanaliziraju sofisticiranost filmskih noir heroina. Odlučna, smjela i savršeno skrojena odijela i odjeća dopunjeni su ukrasima i modnim dodacima. Kolekcija H&M Studio za jesen/zimu 2023 bit će dostupna na hm.com od 28. rujna.

hm studio 2023

"H&M Studio je naša najusmjerenija, napredna modna kolekcija. Za jesen, naš dizajnerski tim napravio je kolekciju koja djeluje pragmatično, ali poetično. Vrhunska kvaliteta prisutna je u cijeloj kolekciji u koju ćete se odmah zaljubiti, i nositi je iznova i iznova, u godinama koje dolaze", kaže Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerica i kreativna savjetnica u H&M-u.

hm studio 2023

Ključni komadi dizajnirani su kako bi razveselili zaljubljenike u modu. Za dan, tu je skrojeni crni maksi kaput s naglašenim strukom koji nagovještava ženstvenost i obećava vječnu privlačnost, s bijelom košuljom s naglašenom velikom mašnom.

hm studio 2023

Za večer, nose se traperice ukrašene kamenčićima u nijansi šampanjca i jakna koja skladno ide uz crnu mini haljinu A kroja s bijelom, oštrom kragnom. Modni dodaci dodaju dašak sjaja, uključujući elegantne čizme od napa kože i originalni nakit.

hm studio 2023

Tu je i postavljena torba koja je jedan od omiljenih komada iz H&M Studio arhive koji se rado vraćaju, u ovom slučaju prerađena u mekanu crnu kožu za jesen. Svi ključni komadi su napravljeni od izdržljive, visokokvalitetne tkanine, a većina je napravljena od održivijih materijala, uključujući reciklirani poliester i tencel.

hm studio 2023

"Ove sezone dizajnerski tim bio je inspiriran heroinama horor filmova čiji stil uvijek ostaje sofisticiran, bez obzira na sablasne okolnosti. Željeli smo kanalizirati taj izgled s komadima koji daju sjaj, a koji su u isto vrijeme dovoljno praktični da lagano prelaze između situacija i godišnjih doba", kaže Linda Wikel, dizajnerica koncepta za H&M Studio.

hm studio 2023

H&M Studio slavi 10 godina

H&M Studio je H&M-ova najusmjerenija, napredna modna kolekcija, koju razvijaju H&M-ovi dizajneri u Stockholmu. Pokrenuta je 2013. godine s idejom da izlazi dva puta godišnje. Kolekcija za jesen/zimu 2023 obilježava 10 godina, kao i novo poglavlje za ovu limited-edition kolekciju. Od ove sezone, H&M Studio imati će kreativni okvir koji obuhvaća više limited-edition kolekcija, koje će izlaziti nekoliko puta godišnje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.