Nova kolekcija ukrasa za kosu i nakita za mladenke od bisera, staklenih perli te Swarovski kristala je vrhunac kreativnosti čarobnih ruku malog Perlet teama, a sastoji se od 21 komada nakita pod bajkovitim imenom "Once upon a time"

perlet nakit za kosu

Ovogodišnja Perlet kolekcija nosi poseban naslov: "Once upon a time", a  novi ukrasi odišu elegancijom i gracioznošću te je bajkovito ime kolekcije odraz ljepote i posebnosti novih modela. 

perlet nakit za kosu

Nova kolekcija se sastoji od 21 čarobnog komada nakita. Od toga su 2 para naušnica i 19 dodataka za kosu. Svake godine Perlet ubacuje u novu kolekciju posebne detalje po kojima će se nova kolekcija razlikovati i odskakati od prijašnjih kolekcija i od ostale ponude vjenčanog nakita na tržištu. Ove godine većina ukrasa na sebi ima "dijamantni" prah koji ukrasima daje ekskluzivnu notu. Riječ je se o pravom staklu zbog kojeg ukrasi izgledaju raskošno i nesvakodnevno, nježan svjetlucavi stakleni prah daje ukrasima uistinu čarobnu notu.

perlet nakit za kosu

Boje koje prevladavaju u novoj kolekciji su: zlatna, srebrna, off white, nježno roza i bež boja. Toj paleti boja Perlet je vjeran od samih početaka. S obzirom na to da su svake godine najtraženiji češljići za kosu ove godine ih ima u ponudi u malo većem broju.

perlet nakit za kosu

Kroz cijelu kolekciju se protežu riječni biseri i staklene perle te Swarovski kristali. Korištenjem izuzetno kvalitetnih materijala u izradi otmjenost Perlet ukrasa je na najvišem nivou.  Svaki ukras priča svoju priču pa tako svaki ukras nosi ime jedne od princeza iz poznatih bajki.

perlet nakit za kosu

U ovim vremenima kada je dosta mladenaca bilo prisiljeno odgoditi vjenčanje, dobro dođe malo čarolije kako bi im skrenuli pozornost na ljepotu vjenčanog čina koja nikada ne blijedi. Tako će vas na Perlet web stranici dočekati jedan poseban stih: "And they lived happily ever after" i izmamiti vam osmijeh na lice.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.