Ponukani trenutnom situacijom i prateći stil vjenčanja koji se promijenio, brend I DO weddings kreirao je kolekciju idealnu za jednostavnija, intiminija vjenčanja koja su odnedavno postala 'novo normalno'

brend I DO weddings

Simplicity kolekcija brend I DO weddings naglasak stavlja na jednostavne i lagane modele vjenčanica inspirirane novonastalom situacijom koja je doista pojednostavila način života, pa tako i stil vjenčanja.

brend I DO weddings

U kolekciji prevladava svila koja je naš omiljeni materijal radi njezinog profinjenog izgleda, ali i udobnosti koja već godinama oduševljava mladenke.

brend I DO weddings

Iako modeli izgledaju jednostavno, izrazito su zahtjevni za sašiti jer konstrukcija i krojenje moraju biti besprijekorni da bi vjenčanica pristajala savršeno. Ipak, za naše vječne romantičarke, dizajnirali smo nekoliko modela od predivnog mekog tila koji osvaja svojim pahuljastim dojmom i nježnošću.

brend I DO weddings

Svaka vjenčanica ima barem jedan zanimljivi dodatak za koji mladenka može odlučiti želi li njime upotpuniti izgled ili ipak ostati pri čistom, jednostavnijem imidžu. Na taj način brend I DO weddings omogućava mladenkama da sudjeluju u procesu konačnog izgleda svoje vjenčanice što je poseban doživljaj jer svaka od njih voli dati vlastiti 'touch' vjenčanici i učiniti je svojom.

brend I DO weddings

Sve vjenčanice iz nove kolekcije dostupne su za šivanje u različitim veličinama, a prodajne cijene kolekcije kretat će se od 4500 do 8500 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.