Već tradicionalno, početkom godine modni brand ALDUK predstavlja novitete iz svog atelijera, a izuzetno nas veseli što je prva među tim novitetima nova kolekcija prekrasnih vjenčanica

alduk vjencanice 2022

Usprkos otežavajućim faktorima stvaranja i kreativnog napretka, ALDUK uvijek uspije iznenaditi svojim projektima, pa tako i ovom novom modnom kampanjom za vjenčanice snimljenom na ušću Neretve. Oduševila nas je!

alduk vjencanice 2022

"Mislim da se s receptom bajkovitih, raskošnih vjenčanica na ovako divnoj lokaciji naprosto ne može pogriješiti. Iako su uvjeti snimanja suncem okupane kampanje po zimskim vremenskim uvjetima otežani, fotografkinja Jelena Balić koja je kreativno i osmislila cijeli projekt je još jednom dokazala zašto radimo zajedno od samih početaka. Toliko si međusobno vjerujemo da je ovog puta snimanje odrađeno bez prisutnosti mene kao dizajnera na setu, a to je scenarij kojeg, ruku na srce, ne priuštim baš svima. Dojmljivi vizuali nove kampanje daju samo jedan blagi uvid u kolekciju jer mi svoje adute nikad ne otkrivamo na prvu. Ostavimo prostora da vas iznenadimo i lookbookom kojeg ćemo uskoro predstaviti, a i posjet našem dućanu uz rezerviran termin će vam pomoći da steknete puni dojam o novoj kolekciji", izjavio je Ivan.alduk cijela2

Doista su dojmljivi vizuali nove ALDUK bridal kampanje za ovu godinu na kojima je uspješna manekenka Hana Grizelj iz Relatum agencije. Upravo ovakav vizualni melem nam je trebao u ovim prohladnim zimskim danima kada jedva čekamo prva vjenčanja, proslave i nove modele hrvatskog dizajna. Buduće mladenke će biti sretne s tridesetak novih modela koje već danas mogu pogledati i isprobati u centru Zagreba na adresi Trg kralja Tomislava 19 gdje se smjestio prostrani ALDUK store i showroom. Ivan naglašava da je bitno rezervirati termin kako bi vam se u potpunosti mogli posvetiti te da to učinite na vrijeme jer su popodnevni termini i subote popunjeni tjednima unaprijed. 

alduk cijela4

"Oduvijek mi je bila bitna kvaliteta, stoga smo i u ovoj kolekciji koristili najljepše tkanine, ručni rad i posebne siluete koje laskaju ženskoj figuri. Moderan prizvuk mladenke, bez obzira bilo riječ o sirena, ravnom ili A kroju, je naš postulat kojeg svakom novom kolekcijom nadograđujemo. U ovoj smo kolekciji predstavili i topove, hlače i suknje koje se izvrsno mogu kombinirati za manja vjenčanja, ali i izuzetno raskošne vjenčanice krinolina kroja koje koketiraju s visokom modom. Doista jedna vizualna svježina u našoj bridal liniji čije se cijene kreću od 1000 do 1500 eura", izjavio je Ivan Alduk. 

alduk cijela6

Što trebate znati za vaš dolazak na isprobavanje Alduk vjenčanica? Rezervirajte svoj termin na vrijeme putem službenih kontakata na kojima će vam ljubazan tim prenijeti sve informacije kao što su dostupnost termina, broj osoba u pratnji, cijena vjenčanica, a jako bitno je i naglasiti da su vjenčanice dostupne isključivo kupnjom te da se uvijek izrađuju po mjerama klijentica uz željenu personalizaciju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.