Serijom impresivnih fotografija snimljenih u Biogradu na Moru omiljeni modni dvojac, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, koji stoje iza modnog brenda eNVy room, predstavlja kampanju za novu kolekciju

envy room nova kolekcija ljeto 2023

eNVy room je postao sinonim za vjenčanice lišene klišeja vjenčane mode, ali i za odlične ready-to-wear komade. Vodeći se mišlju kako u današnje vrijeme odjeća gubi sezonsku namjenu, dečki iz eNVy rooma u ovoj kolekciji naglasak stavljaju na svilene haljine, kombinezone, precizno krojena odijela, suknje i topove koji se međusobno savršeno kombiniraju i koji se mogu nositi kroz cijelu godinu.

envy room nova kolekcija ljeto 2023

Njihova popularna oversized odijela u ovoj kolekciji dobila su novi twist u obliku fraka koji fantastično funkcionira s pallazo hlačama niskog struka ili pak s maxi suknjom visokog proreza na nozi. Novost su i izrazito strukirani sakoi s predimenzioniranim ramenima modernizirajući tako klasičnu formu odijela odstupanjem od uvaženih pravila za proporciju tvoreći jaku Y siluetu.

envy room nova kolekcija ljeto 2023

Elementi raskošnih nabora na haljinama, suknjama i topovima stvaraju suptilnu igru svjetla i sjene, dok dekadentni prorezi daju dinamičnu formu podcrtanu nesputanošću i sofisticiranim seksepilom. Čitava kolekcija vješto je protkana kontrastima bilo da je riječ o suprotnostima poput otkrivenog i pokrivenog, lepršavog i pripijenog, ležernog ili pak strogog... Ti kontrasti daju dojam usklađenosti i ravnoteže, što je glavna odrednica eNVy room potpisa.

envy room nova kolekcija ljeto 2023

Kolorit kolekcije je, osim standardne crne koja je zastupljena u svakoj njihovoj kolekciji, podcrtan i puder ružičastom bojom kao i vibrantnom nijansom neonski roza. Kao i uvijek dosad, dečki su i s ovom kolekcijom ponudili komade u kojima se istovremeno možemo osjećati ženstveno i moćno, cool i sexy, a da su pritom vrlo komforni za nošenje i prikladni za svaku prigodu kada se želimo osjećati samouvjereno i odvažno.

envy room nova kolekcija ljeto 2023

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.