Tražite jedinstveni poklon za Majčin dan? Majica s natpisom "MAMA" više je od odjevnog predmeta, ona je simbol ljubavi i zahvalnosti najdražim ženama koje su utjecale na naš život. Bilo da se radi o vlastitoj majci, baki, teti ili majčinskoj figuri, poklon će je sigurno oduševiti.

majica

MAMA majica zauzima posebno mjesto u srcu njezine kreatorice, Ane Tevšić Nauković i vlasnice studija Love, Ana. koja ju je kreirala nakon što je i sama postala majka.

Majica je kreirana u suradnji s krojačicom Ivanom Bilić, koja već 6-7 godina ručno veze dizajn. Naglasak na ručno rađenom dijelu dizajna naglašava njezinu originalnost, dajući joj posebnu toplinu i privlačnost. Dizajn majice razvijao se tijekom vremena, s varijacijama u kroju i materijalima. Sada je debljeg pamučnog materijala, šireg kroja, okruglog ovratnika i podvrnutih rukava.

Majke će neizmjerno uživati u jednostavnosti i svestranosti majice jer je idealna za svaku prigodu i savršeno se kombinira uz svaki odjevni predmet.

majica

Pokažite mami koliko vam znači, unikatnim i sentimentalnim poklonom kojeg će zauvijek čuvati. Poklonite joj MAMA majicu i dajte joj do znanja da nije samo majka, već  vaša najveća inspiracija i heroj. Svoju MAMA majicu pronađite u web shopu na linku: https://atn.la/product/mama-t-shirt/ili u design studiu Love, Ana. u Dežmanovom prolazu u Zagrebu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.