Renomirani hrvatski dizajner Robert Sever otkriva svoju najnoviju kolekciju za proljeće 2024, nazvanu Severocco, koja predstavlja izuzetnu sintezu nespojivih stilova u potpuno novom kontekstu. Sa 65 impresivnih kombinacija, Severocco ne predstavlja samo odjeću, već kreativno putovanje kroz estetiku, povezujući različite svjetove u jedinstvenu harmoniju te najavljujući veliku samostalnu reviju koja će se održati 26. ožujka

sever severocco kolekcija 2024

Kolekcija Robert Sever za proljeće 2024., nazvana Severocco, ističe se prenamjenom trapera, pretvarajući ga u najskuplji couture materijal. Jakne od trapera izrađene su s minucioznom pažnjom, obogaćene raznovrsnim detaljima i tehnikama šivanja te dekorirane tako da odišu poviješću i patinom, kao da su već dugo bile skrivene pod pijeskom. Inspirirane su beduinskim stilom, pružajući osjećaj etničke povezanosti, ali s neodređenom etničkom pozadinom koja ih čini univerzalno privlačnima.

sever severocco kolekcija 2024

Forme odjeće u kolekciji Severocco su iznimno prilagodljive svakodnevnom nošenju, naglašavajući osobnost, snagu i ljepotu žena. Od kratkih do dugačkih boho haljina, pažnja je usmjerena na udobnost i praktičnost. Poseban naglasak stavljen je na hlače, obogaćene brojnim džepovima koji dodaju funkcionalnost bez gubitka stila.

sever severocco kolekcija 2024

Robert Sever ističe: "Uvijek kada stvaram, želim izromantizirati cijelu vizualnu priču, prikazujući svijet boljim i pozitivnijim mjestom. Moje stvaranje slavi našu različitost i pruža prostor za individualnost i kreativnost."

sever severocco kolekcija 2024

Materijali poput denima, pamuka, čipke, svile i brokata koriste se u ovoj kolekciji kako bi stvorili bogatstvo tekstura i vizualnih efekata, dodajući dubinu i slojevitost svakom komadu.

sever severocco kolekcija 2024

Severocco nije samo kolekcija odjeće, već kreativni izričaj koji poziva na putovanje kroz prostor i vrijeme, otkrivajući skriveno i spajajući različite svjetove u jedinstvenu viziju ljepote i stila.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.