I dalje prepoznatljiv minimalistički potpis dizajnerice upotpunjen je bogatim koloritom, dramatičnim elementima i predimenzioniranim detaljima koji kreacije, iako vrlo nosive, čine posebnima

viljevac

Dizajnerica Diana Viljevac ovo je modno proljeće i ljeto zamislila kao priliku za iskazivanje snage ženstvenosti i ljepote kroz krojeve koji prate liniju tijela, privlače poglede detaljima poput volana i visokih proreza te se uvijaju oko oblina ističući pokret i najljepše na ženskom tijelu.

viljevac

Kolecija broji 13 raskošnih modela haljina, pršti bojama i entuzijazmom te je drugačija od očekivanog. Želja za kreiranjem upečatljivih modela koje morate zamijetiti došla je s novom godinom koja je kreativnoj dizajnerici posebna i po tome što obilježava deset godina rada na domaćoj dizajnerskoj sceni.

viljevac

"Željela sam predstaviti kolekciju u kojoj ću sažeti zadnjih deset godina brenda. Ponesena ponosom i zadovoljstvom zbog ostvarivanja zacrtanih ciljeva, nisam morala niti tražiti kreativnost - ona je pronašla mene", kaže dizajnerica, koja je u svojoj kolekciji donosi i predivne kombinezone.

viljevac

Iako su modeli kroz mnogo materijala i nabora vrlo upečatljivi, ipak ne odvlače pozornost s figure, nego je dodatno ističu, čime su idealni za žene koje se ne boje biti u središtu pozornosti.

viljevac

"Moje kreacije nose mnoge javne osobe, pjevačice, glumice, jake i samosvjesne žene kojima svjetla pozornice nisu nepoznanica. No tijekom deset godina truda i rada na brendu, na sebi, želim omogućiti svim djevojkama i ženama da se u mojim kreacijama osjećaju poput kraljica, jer svaka žena to i jest", zaključuje Diana Viljevac.

Kolekciju možete vidjeti na web stranici www.dianaviljevac.com te u Showroomu u Ulice Augusta Šenoe 11/2, dok je za sve iPhone i Android korisnike dostupna aplikacija kako bi pregledavanje i kupovina bili što jednostavniji.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.