Iz modne radionice Ivone Glavaš dolazi još jedna romantična kampanja za najnoviju proljetnu Anovi kolekciju. Kolekcija mlade dizajnerice inspirirana je romantizmom. Kao što pjesnik u doba romantizma izražava sebe, svoju osobnost i svoje osjećaje , tako je dizajnerica prenijela svoju maštu i originalnost na haljine i odijela koja odišu elegancijom. Novim kreacijama izrađenim od najfinije čipke, brokata i skube naglasak je na ženstvenoj silueti, a paleta puderastih i bijelih nijansi daje dodatnu dozu senzualnosti

anovi proljece 2018

Poput romantičarske heroine, dizajnerica je zaljubljena u individualnost, njena mašta najveća joj je inspiracija, a glavna ambicija život po vlastitim idealima. Upravo u ulozi Anovi romantičarke izvrsno se snašla lijepa kantautorica najljepših ljubavnih hitova našeg podneblja Antonija Šola.

anovi proljece 2018

anovi proljece 2018

„Antonija je idealno lice za ovu kolekciju, osim prelijepog lica i izražaja koje je kao glumica udahnula kolekciji, njen stas i ženstvenost su savršeno naglasile linije haljina i odijela. Smatram da Antoniji pristaje upravo ovaj stil jer prati njenu karizmatičnu pojavu i zato smo savršen spoj.“ - kaže Ivona.

anovi proljece 2018

Antonija je jednako oduševljena mladom splitskom dizajnericom : „Kliknule smo na prvu čim smo se upoznale jer smo slične po maštovitosti i karakteru i vjerujem da je ovo tek naša prva suradnja. Kao što ja pišem i pjevam pjesme, upravo sa jednakim žarom nastaju Ivonine kreacije kada priča o njima i kako je zamislila stil za svaku ženu koja će ih nositi, samouvjerena, slobodna i senzualna. Uživala sam sa cijelom Ivoninom ekipom i radujem se kolekciji kao i našem prijateljstvu.“

anovi proljece 2018

Fotografije je snimio Ivan Gudić u splitskim apartmanima „Ann Luxury Rooms“ koji su svojim interijerom poslužili kao idealna kulisa ove romantične priče , Antea Perović je zaslužna za šminku, a za frizuru „Frizerski salon Kristina“.

anovi proljece 2018

anovi proljece 2018

Model: Antonija Šola
Fotografija: Ivan Gudić
Make up: Antea Perović
Frizura: Frizerski salon Kristina

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.