Ekskluzivno zavirite s nama u Alfa Vision Optiku i pogledajte kolekciju sunčanih naočala Thierryja Lasryja proljeće/ljeto 2022. Dizajn jasnih linija i eklektičnih boja oduševio nas je. I ne samo nas, nego i brojna svjetska lica poput Nicole Kidman, Justin Biebera, Ariane Grande, Kourtney Kardashian...

thierry lasry alfa vision optika

Kao istinskim ljubiteljicama dobrih sunčanih naočala, Hrvaticama ovo neće biti prvi susret s američkim brandom iza kojeg, prema natpisima brojnih svjetskih medija, stoji francuski čarobnjak za naočale - Thierry Lasry. Podsjetimo se, upravo je Alfa Vision Optika, bila prva optika u Hrvatskoj koja je još 2013. prepoznala potencijal ovog osebujnog branda i ekskluzivno ga prvi put dovela na hrvatsko tržište. 

thierry lasry alfa vision optika

Thierry Lasry vizionar je koji je svoj modni put započeo 2006. godine osnivanjem istoimenog brenda u srcu New Yorka. Odrastao je u Parizu u kreativnom obiteljskom okruženju, s tatom optičarom i mamom dizajnericom. Od tuda je i krenula njegova ljubav prema sunčanim naočalama, koje nikada nije vidio samo kao modni dodatak, već kao jedinstveni spoj ljepote, dizajna i arhitekture, te se odlučio kreirati brend koji danas odiše upravo tom vizijom. 

thierry lasry alfa vision optika

Najnovija kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2022. dostupna je u Alfa Vision Optikama. Svaki model u potpunosti je ručno izrađeni, dok se kao materijal koristi isključivo acetat renomiranog talijanskog proizvođača Mazzucchelli. Način na koji je svaki model zamišljen i sastavljen izravno je inspiriran lego kockicama s kojima je Thierry odrastao, dok se logotip brenda vješto skriva između sljepoočnica sa željom da posljednji touch pruža upravo kupac sa svojim stilom.

thierry lasry alfa vision optika

"Alfa Vision Optika oduvijek je imala jasan cilj: da bude inovativna, jedan korak ispred i s jasnom željom da domaćem tržištu pravovremeno ponudimo svjetske brandove koji kod nas još nisu dostupni. Nama koji se bavimo naočalama poznata je činjenica kako svaki brand naočala ima svoju krivulju „popularnosti“. Krivulju rasta, svog vrhunca koji traje sezonu, dvije i onda period prirodne stagnacije nakon koje opet kreće rast i popularnost istog. Thierry Lasry je ove godine opet izbacio THE kolekciju – koja je u poslovnice Alfa Vision optike stigla u najbolje moguće vrijeme - na proljeće kada su ljudi postali željni boja, optimizma i vedrine", objasnila nam je direktorica Alfa Vision Optike Ana Bilić. 

thierry lasry alfa vision optika

Thierry Lasry potražite u Alfa Vision poslovnicama u Centru Kaptol i Masarykovoj 23. Uz to, kupnju možete obaviti i putem web shopa, uz samo par klikova i iz udobnosti naslonjača. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.