KENZO x H&M Lookbook prikazuje ključni izbor odjevnih kombinacija iz dizajnerske suradnje Kenza i kuće H&M. Odjevne predmete nose zanimljivi individualci, raznolik soj talentiranih, strastvenih i kreativnih ambasadora, od kojih svaki izražava svoju individualnost i vrijednost na svoj modni način

kenzo x h&m

Napokon je otkriven lookbook sa svim komadima iz Kenzo x H&M kolekcije koja uskoro stiže u trgovine. Kreativni direktori Carol Lim i Humberto Leon ističu kako ovom suradnjom, kao i svojom nedavno prikazanom kolekcijom za proljeće/ljeto 2017., slave nasljeđe Kenza Takade, osnivača te slavne modne kuće. U kolekciji se nalazi niz komada u jarkim bojama od narančaste i ružičaste do zelene i plave.

kenzo x h&m

U lookbooku je otkriven i ženski i muški dio kolekcije, a za zaštitna su lica odabrani spisateljica i aktivistica Amy Sall, fotograf Youngjun Koo, umjetnica i DJ Juliana Huxtable, glazbenik i performans umjetnik Oko Ebombo, modna urednica Harriet Verney, makeup umjetnica Isamaya Ffrench, umjetnica Ingrid, glazbenica Anna of the North, model i reper Le1f, kao i modeli Mae Lapres, Hao Liu, Selena Forrest, Tom Gaskin, Julia Banas i Pierre Painchaud. 

kenzo x h&m

kenzo x h&m

KENZO x H&M kolekcija bit će dostupna u Centru Cvjetni, Trg Petra Preradovića 4-6 kao i u više od 250 H&M trgovina diljem svijeta i online, od 3. studenog.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.