Ljubitelji modnog svijeta vole prošetati revijama u potrazi za novim idejama, odjevnim komadima ili jednostavno iz radoznalosti i užitka. Upravo takav jedan modni event ponovo se održava 02. rujna u Kaptol centru – Zagreb IN STYLE

zagreb_instyle_cijela

Zagreb IN STYLE još jednom će predstaviti mlade i uspješne dizajnere koji će predstaviti svoje nove kolekcije odjeće, nakita i torbi među kojima su poznate dizajnerice odjeće Katarina Mamić i Ivana Jurić, kišobrani Cerovečki, torbe Concrete i Neve, modni nakit Jojo i Iva Horvat te modni butik Mistic.  

Poznato je da je Tkalčićeva ulica ovo ljeto bila jedna od glavnih atrakcija kako turistima tako i zagrepčanima stoga organizacija IN STYLE želi nastaviti tu lijepu priču stoga dovodi modnu karavanu u srce metropole te nastavlja ljetno/jesensko događanje koje će upotpuniti bogati program grada Zagreba.

Domaćini večeri su lounge barovi Khala i Jimmy Woo u kojima će najljepše žene Hrvatske nositi revije domaćih dizajnera. Voditeljica programa je Hana Tabaković, dok za ljepotu modela brinu se frizerski saloni Marcela iz Zagreba.  

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.