Ovo proljeće želite imati besprijekoran stil? Stil poput modno nepogrešive Kate Moss? Provjerite tko je osvojio sunčane naočale iz najnovije Vogue mini-kolekcije „Kate's Selects", koja objedinjuje 6 prekrasnih modela iz kolekcije za proljeće/ljeto 2011.

vogue, kate's selects, sunčane naočale proljeće/ljeto 2011

Tri čitateljice koje na poklon od Luxottice i Femine.hr dobivaju Vogue sunčane naočale iz mini-kolekcije "Kate's Selects" za proljeće/ljeto 2011, su:

JASMINKA MAHMIC, SISAK

MARIJA BADANJAK ŠEGAN, OšTARIJE

TANJA ŠIMAC, ZAGREB

Zaštitno lice Vogue naočala za 2011. godinu, Kate Moss, odabrala je šest ikonskih modela iz Vogue kolekcije za proljeće/ljeto 2011. Veliki oblici, printevi i boje inspirirane 80-tim godinama, kombinirani su sa šik detaljima, ženstvenima i sofisticiranima kao što su tubaste ručkice naočala s tankim i finim metalnim dekoracijama. Kolekciju „Kate's Selects" definira rafinirana ekstravagancija, stvorena za Vogue ženu: elegantnu, trendi i uvijek klasičnog stila, kao što je i Kate.

vogue sunčane naočale, kolecija kate's selects, proljeće/ljeto 2011

Retro-glamuroznu kampanju snimio je glasoviti fotograf Mario Testino, a ton i stil same kampanje obuhvaća zaigran, samopouzdan i modno osvješteni stav Vogue žene, koju glamurozna Kate Moss savršeno utjelovljuje. Kate je iz kolekcije odabrala svoje favorite te je tako nastala mini-kolekcija koja se sastoji od 4 modela sunčanih i 2 dioptrijska okvira naočala.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.