Žive boje, prugice, motivi cvjetića i leptirića, zavladali su sinoć na otvorenju Millenium lounge bara u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici. Poznate Hrvatice posegnule su za svojim omiljenim proljetnim kombinacijama za ovu sezonu. Što kažete?

aleksandra dojčinović i tatjana jurić
   Aleksandra Dojčinović oduševila nas je svojom kombinacijom - maksi haljinom na prugice i crvenom jaknom - kao uvijek cool i ležerno. Tatjana Jurić ostaje vjerna ozbiljnosti

Sinoć je u samom središtu Zagreba, u Bogovićevoj 7, otvoren ekskluzivni lounge bar Millenium - idealan spoj ugodnog ambijenta i vrhunskih delicija, koji će zasigurno postati novo nezaobilazno odredište  zabave i slatkih zalogaja u samom centru grada. U biranim slatkim delicijama i ugodnom ambijentu sinoć su uživala brojna imena iz društvenog života Hrvatske poput Tatjane Jurić, Jelene Orešković, Aleksandre Grdić, Ive Jerković, Marijane Mikulić, Korane Gvozdić, Ane Gruice i brojnih drugih.. Kroz novi lounge bar Millenium i njegovu ponudu goste je vodila moderatorica Nikolina Pišek, dok je za glazbeni dio bila zaslužena najbolja glazbenica među glumicama Marija Borić.

marija borić, nikolina pišek, fani stipković
    Intenzivne boje - zelena, žuta i plava za Mariju Borić, Nikolinu Pišek i Fani Stipković

korana gvozdić, marijana mikulić
    Bluze s printevima bile su izbor Korane Gvozdić i Marijane Mikulić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.