Tomićeva ulica od Ilice do uspinjače ponovno je zasjala posebnim modnim sjajem. Iako je ulici potrebna rehabilitacija, disala je visokom modom urbanog karaktera, a predstavljanjem nove kolekcije #INSPIREDBYART Hippy Gardena, koju je slikarskim performansom upotpunila akademska slikarica Nikolina Ivezić, započeo je veliki dm-ov Street Art projekt

hippy garden street art projekt

Predivno oslikani izlozi prodavaonice dm-a i scena dekorirana nizom ljestvi u žarkim bojama bili su uvertira u dugo očekivanu reviju Đurđice Vorkapić. Prikazani modeli odveli su nas u vibrantni svijet Hippy Gardena gdje su dominirali organdi kaftani, lepršave svilene haljine koje savršeno obavijaju siluetu tijela, raskošne printane mantil haljine i baloneri  bez rukava sa bezbroj resica. 

hippy garden street art projekt

Svaki model u kolekciji i modni komadi komplementiraju sa svakim detaljem bilo da se radi o kupaćem kostimu i mantilu ili cvjetnoj baloner haljini sa sakoom bez rukava.

hippy garden street art projekt

Nova Hippy Garden kolekcija je urbana i trendi, a istovremeno ženstveni. Đurđica je predstavila upravo ono što se od nje i očekivalo - vrhunsku eleganciju, savršene krojeve i detalje koji oduševljavaju, ali ne odskaču od prepoznatljivog stila kuće Hippy Garden. 

hippy garden street art projekt

Kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u  HIPPY GARDEN trgovini u Masarykovoj 5, a sve novitete iz ponude brenda potražite i na Fb i Instagram profilu: @hippygarden.

hippy garden street art projekt

Projekt je realiziran u suradnji s dm-drogerie markt, Grad Zagreb, Turističkom zajednicom grada Zagreba, www.hippygarden.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.