Sinonim za udobnost i trajnost, poznati francuski brand obuće MEPHISTO predstavio novu kolekciju jesen-zima i oduševio trendy modelima s pomalo retro lookom, iznimne kvalitete

mephisto cipele

Tipičan francuski šik, jednostavnost vrhunskog dizajna, tenisice s elementima starog zlata, retro gležnjače od brušene kože, elegantna senf boja…. nositi autentičnu, ručno rađenu, kvalitetnu, pomalo retro obuću, sve je više “cool and trendy”, a kada se takav modni akcent spoji s filozofijom brenda poznatog po „najudobnijim cipelama na svijetu“ - Mephisto naprosto osvaja ovu sezonu!

Kada je kvaliteta u pitanju MEPHISTO je beskompromisan. Svaka se cipela pojedinačno ručno izrađuje u Francuskoj, što je u današnjem svijetu sintetičke obuće i masovne proizvodnje, rijedak i značajan kuriozitet.

Koristeći soft-air tehnologiju pomaže u otklanjaju problema umornih stopala, bolova u leđima i mišićima, pa čak i kod glavobolje, uz savršenu udobnost i nakon dugotrajnog stajanja ili hodanja. Mephisto koristi najkvalitetniju prirodnu teleću kožu, a đon svake cipele izrađen je od prirodnih materijala kao što je kaučuk ili lateks.

Osnovan 1965. u Francuskoj, Mephisto je izvanredan spoj tradicionalne zanatske izrade cipela i napredne tehnologije, a njihova obuća gotovo revolucionarna u svojoj inovativnosti. Od svojih početaka do danas ne odstupaju od filozofije korištenja najkvalitetnijih materijala i izrade trajne obuće iznimne udobnosti.

Prodajna mjesta:

MEPHISTO-SHOP Zagreb, Masarykova 11
MEPHISTO-SHOP Split, Dobrić 3
MEPHISTO-SHOP Korzo 11, Rijeka
WEB SHOP: www.shoes.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.