Ako ste mislili da je poznata dizajnerica Diane Viljevac pokazala sve mogućnosti igranja neočekivanim materijalima na elegantnim modelima, pogledajte novu kolekciju u kojoj su klasični modeli oživljeni inspiracijom modernog i avangardnog, kroz dizajn koji se nosi i kombinira s lakoćom

diana viljevac kolekcija jesen zima 2021

Nova kolekcija Diane Viljevac otvorila se široj publici i ponudila klasične, bezvremenske komade poput sakoa koji se slažu sa svim modnim kombinacijama, ali i elegantnijih verzija koji će idealno upotpuniti elegantan dizajn kojeg ni u ovoj kolekciji ne manjka. Ljubiteljice mode koja ljepotom prati kvalitetu primijetit će elemente koji su prepoznatljivi u dizajnu Diane Viljevac, poput haljina koje prate liniju tijela i ističu figuru na decentan način, i nove, odvažne siluete uz pomno odabrane materijale kako bi se klasika i novosti iz svijeta glamura spojile u jedinstven dizajn.

diana viljevac kolekcija jesen zima 2021

Dizajnerica ističe kako je ponosna na cijelu kolekciju i to ne samo zbog rezultata, već kompletnog kreativnog procesa u kojemu je uspjela postići sve što je željela: "Otkada sam otvorila dućan u Dežmanovoj 4, osim ugodnog iskustva i lijepih haljina, poželjela sam svojim klijenticama ponuditi mogućnost da u samo jednoj posjeti izaberu kompletan outfit. Nakon višemjesečnog stvaranja i vrlo turbulentnog i radnog ljeta inspiraciju sam pronašla upravo u znatiželji žena koje i klasične komade nose na svoj način i tako im daju personalizirani duh".

diana viljevac kolekcija jesen zima 2021

Rezultati višemjesečnog stvaranja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, posebno nakon povratka hit kaputa koji su i prošle godine zavladali našom modnom scenom, a ovoga puta dostupni su u novom dizajnu ali i novim bojama koje se slažu s ostatkom kolekcije. Kako na novim modelima prevladavaju prave jesenske i zimske boje i hladniji tonovi, dizajnerica nije nimalo dvojila oko razbijanja monotonije kroz nešto izazovnije modele.

diana viljevac kolekcija jesen zima 2021

"Svaka kolekcija je priča za sebe i uvijek je potrebna prilagodba mjestu i vremenu u kojem živimo, publici koja nas prati i dizajnu koji je trenutno tražen. Uvijek volim ponuditi svoje viđenje mode za nadolazeću sezonu, prilagođavajući se kroz boje i materijale, ali nudeći suprotnost u dizajnu i krojevima. I u ovoj kolekciji predstavljene su mini haljine jer ne vidim razlog da se iste ne nose i u hladnoj sezoni, posebno ako ih pametno kombiniramo i dodatno ukrasimo novom linijom remenja koja još elegantnije naglašava liniju ali i jednobojnu odjeću", kaže dizajnerica.

diana viljevac kolekcija jesen zima 2021

Asimetrija koja je izuzetno tražena u kolekcijama popularne dizajnerice nije izostavljena niti ovaj put, ali vidi se na elegantnijim, večernjim modelima koji zahtijevaju dodatne detalje kako bi se izdvojili i postali savršeni za posebne svečanosti i važne prigode. Isti su obogaćeni decentnim sjajem koji privlači minimalističke detalje i nakit, pri čemu fokus i dalje ostaje na neponovljivom dizajnu i osobi koja ga nosi. Uz modele za posebne prigode stižu nam i nosivi kombinezoni, ali i novi modeli suknji koji čvrstoćom materijala dopuštaju savršen izgled svakom kroju tijela.

diana viljevac kolekcija jesen zima 2021

Modeli s dozom tradicionalnog, bezvremenskog chica idealnih za nadolazeću sezonu i dalje se rade prema želji kupaca: "Svi komadi iz nove kolekcije uvijek se mogu prilagođavati svakom kroju tijela uz izradu po mjeri, a klijenticama je na raspolaganju i paleta različitih boja i materijala u kojima se modeli mogu izraditi. S nestrpljenjem očekujem najnovije reakcije na kolekciju u kojoj se može pronaći svaka maturantica, mladenka, kuma ili poslovna žena jer sve što im je potrebno za savršen look mogu pronaći u Dežmanovoj 4 i na stranici www.dianaviljevac.com".

diana viljevac kolekcija jesen zima 2021

Uz novu kolekciju prepunu iznenađenja, i artikli iz prošlih kolekcija dostupni su na web shopu i u dućanu u centru Zagreba, uz prigodne popuste od 20% povodom Black Fridayja, koji traju do 28. studenoga.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.