Došlo je vrijeme da ALDUK djevojka iskusi nove avanture izvan svečanih događanja. Imajući to na umu, dizajner Ivan Alduk kreirao je jednostavan, ali poseban komad odjeće koji će biti dijelom njezinih svakodnevnih modnih kombinacija. Nova limitirana kolekcija ALDUK majica s printom idealan je komad za toplo vrijeme i ljeto koje je pred nama te se savršeno kombinira za dnevne i večernje prigode

aldukice

Bijela majica s tri različita printa od kojih svaki print predstavlja neke od najpopularnijih ALDUK haljina iz aktualne i prošlih kolekcija koje su grafički dizajnirane s trodimenzionalnom cvjetnom pozadinom osvojit će i upotpuniti baš svaki stil.

aldukice

aldukice

„Zadnju limitiranu kolekciju majica s printom izbacili smo 2012. godine i od tada smo neprestano dobivali upite kada će neka nova kolekcija ALDUK majica koju su naše klijentice u međuvremenu od milja prozvale "aldukice"., izjavio je dizajner Ivan Alduk te dodao: „Sretan sam što danas predstavljamo novu generaciju "aldukica" i to s novim zaštitnim licem - Andreom Andrassy! Kao lijepa, mlada, duhovita i uspješna, Andrea je idealno lice za ovakav projekt. Smatram da se odlično snašla u ulozi modela i da svojim neopterećenim pristupom modi na najbolji način predstavlja taj omiljen komad odjeće koji nosimo svakodnevno"., zaključuje Alduk.

aldukice

Streetstyle kampanju snimao je naš poznati fotograf Šime Eškinja u središtu Zagreba dok mu je kao model ovoga puta pozirala radiovoditeljica, stand-up komičarka i kolumnistica Andrea Andrassy. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.