Posljednih nekoliko mjeseci, centar Zagreba je postao bogatiji za još jedan izložbeno-prodajni prostor s potpisom hrvatskog dizajna. U Palmotićevoj 58, smjestio se ALDUK showroom u kojemu su izložene dvije ALDUK modne linije – „ready-to-wear" koju čine haljine i večernje toalete uz suknje, majice i kapute te „bridal" linija unikatnih vjenčanica izrađivanih po mjeri

alduk showroom

„Interijer showrooma prati estetiku mog rada i akcent stavlja na odjeću. Minimalistički kolorit je razbijen ukrasnim štukaturama te sivim, posebno izrađenim tabureima i živim biljkama. Bogata tekstura bijelih zastora izvrsna je kulisa pri izboru haljine ili vjenčanice, a posebno me raduje činjenica što je prostor zbir hrvatskog modnog i produkt dizajna. Naime, dobar dio namještaja proizvod je hrvatskih produkt dizajnera koje cijenim i podržavam na ovaj način.", ističe Alduk. 

alduk showroom

alduk showroom

alduk showroom

Retro chic kojim odiše stari građanski stan visokih stropova i dvokrilnih vrata naglašen je odnosom crnog i bijelog kolorita koji daje dozu modernosti i pročišćenosti. Srebreni detalji i bogate štukature na stropu daju poseban pečat interijeru kao i tri zidne plohe presvučene sa 110m2 bijelog bogato drapiranog dekora. Namještaj je u cijelosti izrađen prema zamislima samog dizajnera u Hrvatskoj, a kombiniran je s već poznatim proizvodima hrvatskih produkt dizajnera kao što su Shape i Carton light lampe te Polygon fotelja.

alduk showroom

Cijelom prostoru poseban pečat je dala i dizajnerica interijera Mirjana Mikulec sa svojim timom koji je sudjelovao u stvaranju i opremanju.

alduk showroom

Rezervacija vlastitog termina za posjet showroomu osigurava individualan pristup pri izboru haljine ili vjenčanice uz mogućnost izrade po mjeri. To su sve karakteristike prijateljskog i toplog odnosa kojemu dizajner posvećuje iznimno mnogo pažnje.

alduk showroom

Ivan Alduk

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.