Ivica Nola i Rijana Hadžić Radoš mlade su dizajnerice koje stoje iza hrvatskog branda Nohaa. Za ovu sezonu, dizajnerice su predstavile novu zimsku kolekciju 2016./2017., a uz već mnogima poznate Nohaa torbe, cure su lannsirale i novu kolekciju odjeće. Estetiku cijele priče karakteriziraju tople nijanse boja te isto tako topli materijali, dok su torbe u novom baršunastom ruhu s cvjetnim uzorcima

nohaa torbe

Zimska kolekcija odiše prije svega ženstvenošću te je poseban naglasak stavljen na velike mašne, baršun te cvjetne i karirane uzorke materijala koji nas vraćaju u prošlost. Sve Nohaa torbe pravi su hrvatski proizvod te su ručno rađene, tako da je svaki konac prošao kroz ruke svojih kreatorica - Ivice i Rijane.

nohaa torbe

„Dok smo pripremale novu kolekciju odlučile smo se malo poigrati te smo tako svoje torbe obukle u baršun što se pokazalo kao pravi pogodak jer su naše klijentice bile oduševljene.“ ističe Ivica. Rijana dodaje da prilikom kreiranja svake nove kolekcije uvijek rade ono što bi i same rado nosile te im je zato uvijek drago pratiti reakcije kod cura koje dijele isti entuzijazam.

nohaa torbe

nohaa torbe

nohaa torbe

nohaa torbe

Zajedno kažu da su u ovu kolekciju, osim konca i materijala, utkale puno truda i ljubavi te stoga nova kolekcija itekako odiše njihovim raspoloženjem. Nadaju se da će se dame koje već nose Nohaa torbe, ali i one koje će tek postati vlasnice svojih Nohica (kako od milja zovu svoje torbe), i same osjećati lijepo i ponosno jer to upravo i je moto ovih mladih dizajnerica - budi posebna, nosi Nohaa dizajn.

nohaa torbe

Više potražite na: Nohaa Facebook

nohaa torbe

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.