Dizajnerica Sandra Haddad kroz svoju novu kampanju predstavila je još jednu čarobnu kolekciju vjenčanica pod nazivom „Do You Believe in Fairies?" ili „Vjerujete li u vile?". Ova neobično lijepa kolekcija vjenčanica toliko je nježna i ženstvena da će se sve romantičarke odmah zaljubiti u nju

sandra haddad

Svi modeli vjenčanica iz nove kolekcije zrače nježnim, eteričnim i bajkovitim notama. Ono po čemu su Sandrine vjenčanice prepoznatljive i drugačije su čarobni cvjetni detalji kojima dizajnerica ukrašava svaki model vjenčanice. Vjenčanice tako ostavljaju dojam kao da su ih upravo izradile šumske vile iz neke najljepše priče. Osim romantike, ovu vilinsku kolekciju vjenčanica najbolje opisuje jednostavnost, lepršavost i prozračnost svih modela. Od jednostavnih i neodoljivo kratkih vjenčanica u nježno pastelnim bojama pa sve do bajkovitih dugih u klasično bijeloj boji u Sandrinoj novoj kolekciji svaka djevojka može pronaći svoju idealnu vjenčanicu.

sandra haddad

sandra haddad 

Cijela vilinska kampanja za novu kolekciju vjenčanica snimljena je na mističnoj lokaciji jednog napuštenog dvorca u blizini Zagreba. Predivne fotografije kampanje potpisuje Sanja Lydia Kulušić, u ulozi vile je Tatjana Galić, a za make-up se pobrinula Mia Bator.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.