Pomalo drska i nestašna, a opet jednostavna i romantična, Anamarija Asanović svojom je novom kolekcijom, koja će ovog tjedna biti prikazana na Cro a Porteru, postigla pravi ženski balans. Morski šik i slobodni duh Sanit Tropeza dočaran je raskošnom upotrebom žoržeta i tropskim printevima

anamarija asanović, wellcome to saint tropez 

Jedna od "stvari" koja sigurno nikada ne izlazi iz mode je svima omiljeno godišnje doba – ljeto. I upravo kada vam netko u istoj rečenici spomene ljeto i modu, vaša asocijacija sigurno je nezaobilazna ljetna destinacija - Saint Tropez. To mondeno mjesto sinonim je za jedinstveni modni doživljaj u kojem caruju raskoš i bogatstvo.

Upravo u toj ljetnoj destinaciji, mlada dizajnerica Anamarija Asanović pronašla je inspiraciju za svoju novu kolekciju proljeće/ljeto 2012. nazvanu "Wellcome to Saint Tropez". Izrazito zaigrana kolekcija, namijenjena je svim modnim trendsetericama koje se ne boje biti ono što jesu, one koje uživaju u životu, vole zabavu i slobodnog su duha. Žena je to koja voli lijepo, koja svijet oko sebe doživljava hedonistički i prepušta se čistom užitku. 

anamarija asanović, wellcome to saint tropez

Svaka kampanja dizajnerice Anamarije Asanović uvijek izazove veliku pažnju javnosti. Izuzetak nije ni ova kada se u glavnoj ulozi „it djevojke“ iz Saint Tropeza našla mlada glumica i zvijezda Larinog izbora Ornela Vištica.

Šminka: Saša Joković
Frizura: Salon RUŽA INSTITUT KERASTASE
Fotograf: Marko Grubišić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.