Puna peta je i ove sezone jedan od najpopularnijih trendova jer, osim što daje željenu visinu, pruža i savršenu stabilnost koja osigurava udobnost pri hodanju i stajanju

cipele Mephisto

Francuski brend Mephisto u svojoj ponudi za proljeće i ljeto ima fantastičan izbor sandala i natikača s punom petom – od glamuroznih modela s blistavim metalik efektom preko profinjenih jednobojnih, pa sve do šarmantnih kombinacija različitih tekstura, boja i ukrasnih detalja.

cipele Mephisto

Ono što Mephisto sandale i natikače čini posebnima je nevjerojatna udobnost postignuta inovativnom SOFT-AIR tehnologijom i specijalnim amortizatorom udarca koji jamče maksimalnu zaštitu stopala i zglobova te izvanrednu podršku kralježnici. Svaki komad izrađen je od najfinije kože, prirodnih bojila i 100% prirodnog pluta proizvedenog od hrasta s održivih plantaža u Portugalu, a u procesu proizvodnje veliki dio je ručna izrada. Mephisto više od 50 godina proizvodi vrhunsku obuću, poštuje visoke kriterije obrtničke tradicije i nositelj je prestižne oznake „Najbolji brend obuće u Francuskoj“.

cipele Mephisto

cipele Mephisto

Cijene modela: između 930 i 1.030 kn
Cjelokupna nova kolekcija dostupna je u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu te na web-shopu www.shoes.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.