Nova Borovo kolekcija pravi je odabir kvalitete. U prvi plan dolaze vrhunski prirodni materijali kao što je prava goveđa koža. Kvaliteti obuće pridonosi i ručna izrada svakog para koji tako postaje jedinstven i unikatan. Kolekcija je proizvedena u tvornici Borovo, na obali Dunava, u Vukovaru

borovo kolekcija jesen 2018

Osim ručne izrade i prirodnih materijala, vrhunskoj kvaliteti pridružuje se i moderan dizajn čistih linija koji prati trendove, ali ne umanjuje udobnost. Raznoliku Borovo kolekciju čine ženske cipele, gležnjače i visoke čizmice. Nosive su u gotovo svim prilikama te se uklapaju u sve modne trendove. Ove sezone uz crnu boju, dominiraju i tople jesenje boje poput smeđe, bordo i boja konjaka.

borovo kolekcija jesen 2018

borovo kolekcija jesen 2018

Lookbook nove kolekcije snimljen je pod objektivom fotografa Marka Džavića, a zaštitna mlada lica kampanje su Martina Tomić i Antonija Tavić koje su u potpunosti prenijele moderan i urban stil. Kampanja je snimljena u starom pogonu tvornice Borovo, u kojem se i prije 87 godina stvarala cipela s jednakom ljubavlju kao i danas, koji se odlično uklopio u stilske odrednice za koje je zaslužna Ivana Štakić, dok je vizažistica Jelena Tufeković šminkom zaokružila priču.

borovo kolekcija jesen 2018

borovo kolekcija jesen 2018

Cijela kolekcija jesen zima 2018. bit će dostupna do sredine listopada u prodavaonicama Borovo i na web shopu u rasponu cijena od 349 do 799 kuna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.