Skulpturalni korzeti, donje rublje s najfinijim detaljima i profinjeni krojevi - to je ono što je u trendu u blagdanskoj capsule H&M Studio kolekciji

hm studio kolekcija blagdani 2023

Povratak osnovama mode - korzetima, donjem rublju i krojevima najavljuje novu zavodljivu eru večernjeg odijevanja. Nadahnuta pametnom konstrukcijom donjeg rublja iz starijih razdoblja i sirovim strukturama arhitektonskog stila, kolekcija nudi i statement haljine i sofisticirana odijela. S gracioznim siluetama od senzualne svile i čipke, te nježnom paletom boja, kolekcija H&M Studio dostupna je od 7. prosinca na web stranici hm.com.

hm studio kolekcija blagdani 2023

"Bezvremensko odijevanje i postojan osjećaj sofisticiranosti definiraju H&M Studio blagdansku capsule kolekciju. Htjeli smo se poigrati s korzetima, ali i oživjeti omiljene stilove kao što su slip haljina i skulpturalni blejzer, koji su izrađeni od izdržljivih tkanina koje lijepo stare i oduševljavat će i uzbuđivati godinama koje dolaze", kaže Ann-Sofie Johansson, voditeljica ženske odjeće dizajner i kreativni savjetnik u H&M-u.

hm studio kolekcija blagdani 2023

Ključni komadi su velika balska haljina od tila u dramatičnoj crvenoj boji, večernja haljina od ružičaste čipke i blistava mrežasta mini haljina. Crne hlače ukrašene su mrežastim detaljima koji se kombiniraju sa korzetom i ležernim, komotnim blejzerom, a tu je i srebrna slip haljina i crni kaput koji pokriva gležnjeve.

hm studio kolekcija blagdani 2023

"Poetična i senzualna, ova karakteristična kolekcija balansira ženstvene haljine od čipke, tila i svile sa muževnijim, oversized krojevima", kaže Kathrin Deutsch, dizajnerica kolekcije za H&M Studio.

hm studio kolekcija blagdani 2023

Primamljive teksture susreću se s tkaninama vrhunskog kvaliteta od kojih je većina napravljena od održivijih materijala. Najvažniji materijali su: organska svila, reciklirana vuna, Lenzing EcoVero™ viskoza i šljokice napravljene od recikliranog poliestera.

hm studio kolekcija blagdani 2023

Deset godina H&M Studio

H&M Studio je H&M-ova najfokusiranija modna kolekcija. Pokrenute 2013. godine, Studio kolekcije razvili su H&M dizajneri u studiju brenda u Stockholmu. Ovaj H&M Studio obilježava 10 godina i novo poglavlje za ovu limitiranu kolekciju, koja je ranije izlazila dva puta godišnje. Od ove sezone H&M Studio će sadržavati novi kreativni okvir koji će uključivati nekoliko kolekcija i limitiranih izdanja godišnje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.