Svaka žena složit će se da je prava sreća posjedovati jedan idealan komad odjeće, nosiv u raznim prigodama. Radilo se o užurbanom danu ili opuštenom vikendu, važno je imati saveznika koji nikada neće razočarati, a u kojem se osjećate sjajno. Upravo taj saveznik u obliku najpoželjnije haljine dolazi s potpisom hrvatskog brenda DeLight

delight kameleon haljina

Zvijezda nove kampanje dizajnera Ivana Friščića, koji nas uvijek oduševi svojim kreacijama, je haljina koja savršeno prati liniju tijela, a njezina moć je u tome što se poput kameleona prilagođava raznim izdanjima. Ako je riječ o svečanijem događanju, uz elegantne cipele visokih potpetica i komad upečatljivog nakita, izgledat ćete ženstveno i senzacionalno. Čak i u casual varijanti i ravnoj obući u ovoj haljini bit ćete zamijećeni. Kaput, sako, baloner, pa čak i kožnata jakna, sve je dozvoljeno! Ona je vječni komad oko kojeg se poput idealne baze gradi modna priča s bezbroj mogućnosti.

delight kameleon haljina

Kvaliteta, kao i uvijek, zadovoljava najviše standarde te već godinama brend DeLight glasi kao onaj čiji je svaki šav uvijek na mjestu, a preciznost izrade vrijedna je divljenja. Konkretno ovu "kameleon" haljinu čini sastav od čak 95% vune i 5% elastina, a podstavu 95% viskoze i 5% elastina. Dolazi u više divnih boja, roza, zelena, bež, plava, crna, crvena. Izbor je velik, tako da svatko može pronaći nešto za sebe.

delight kameleon haljina

Sama kampanja odiše pomalo retro vibeom, koji je već godinama neizbježan i zaista popularan, razigran i prilagodljiv.

delight kameleon haljina

"Haljina je komad koji najmanje percipiram u dizajnu i proizvodnji, no ova haljina je komad u koji vjerujem jednako kao u naša odijela. Haljina koju sada predstavljamo je upravo ta haljina, koja poput DeLight odijela i kaputa, treba biti u ormaru svake žene i koja zaista pristaje gotovo svim građama ženskog tijela. Čvrsta tkanina daje dodatnu potporu i pravi 'power' moment koji je divan dodatak samopouzdanju", dodaje Ivan Friščić, dizajner i vlasnik brenda DeLight.

delight kameleon haljina

Sve novosti i čitav dostupan asortiman u kojem se nalaze i dobro poznata odijela, kaputi i haljine, možete uvijek pratiti i na službenoj web stranici i društvenim mrežama brenda.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.