Nakon više od dvije godine istraživanja, biomehaničkih ispitivanja, dizajniranja i razvoja, Nike Pro Bra kolekcija sadrži pet različitih modela dizajniranih za poboljšanje učinkovitosti, bez narušavanja stila. Da su Nikeovi grudnjaci stvarno prilagođeni svima govori i to da su dostupni u čak 29 veličina

nike pro bra

„Pravi sportski grudnjak je ključan za sportaša. Dobra veličina sigurno može pridonijeti, ali i pogoršati učinkovitost,“ objašnjava senior designer Jamie Lee. „Kako bi došli do one prave mjere,ali i osigurali potporu koja će zadovoljiti potrebe svih, analizirali smo svaki detalj koji možemo povezati s udobnosti i učinkovitosti.

nike pro bra

Uključujući povratne informacije od Nike sportašica poput Allyson Felix i Skylar Diggins, kolekcija je dizajnirana kako bi osigurala najbolju potporu na terenu, ali i izvan njega. Detalji pomažu sportašima fokusirati se na vježbanje. Tako je na modelu Indy Pro dodatna područja za ventilacija na područjima gdje se žene više znoje. Modelu Nike Pro Hyper Classic su dodane rastezljive niti koje osiguravaju više potpore na potrebnim područjima, ali istovremeno omogućuju pokret bez smetnje. Za ugodnije i lakše kretanje na modelu Pro Rival dodane su podesive trake na stražnjem dijelu, ali i kopča za lakše oblačenje.

nike pro bra

Svi proizvodi dostupni su putem webshopa nike.com, te na Nike prodajnim mjestima.

Cijene proizvoda:

NIKE PRO INDY – 329,00 kn
NIKE PRO HYPER CLASSIC – 379,00 kn
NIKE PRO RIVAL – 449,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.