Zoran Aragović, kreativac i dizajner koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design, snimio je kampanju za nedavno prikazanu kolekciju na Bipa Fashion.hr-u inspiriranu punkom i rockom

bms aragovic

Snimana na odlagalištu starih automobila, nova kolekcija brenda BiteMyStyle fashion design savršeno se uklopila u dizajnerovu viziju snažne, buntovne i energične žene za koju je namjenio ovu kolekciju.

bms aragovic

"Često sam u radu inspiriran glazbom pa tako ni ova modna priča nije iznimka. Estetika punka mi je oduvijek bila zanimljiva zbog čega i ovaj put u detaljima koketiram upravo s tom glazbenom erom, naravno,  na moj prepoznatljiv način. U prvom planu je karirani uzorak kojeg kombiniram s prugama i točkama", ističe Aragović.

bms aragovic

Kolekcija je vrlo nosiva u dnevnim i večernjim izdanjima, a kada su krojevi u pitanju, sežu  od onih naglašenog volumena (ponajviše u kaputima i suknjama), pa sve do pripijene i ženstvenije forme koje naglašavaju tijelo (poput pencil suknji i haljina).

bms aragovic

"U kampanji sam želio staviti naglasak na samu odjeću zbog čega šminka i frizura prate priču kolekcije, ali ostale su suptilne i nenaglašene. Sam eksterijer unatoč pregršt metala i željeza ne odvraća pozornost od glavnog fokusa kampanje, već se odlično uklapa kao kulisa ispred koje modeli poziraju", rekao je dizajner.

bms aragovic

bms aragovic

bms aragovic

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.