Trendi ekipica Fashion.hr-a odabrala je najtrendi mjesto u Zagrebu koje se trenutno može odabrati za održavanje modnog događanja - nisu odoljeli zovu novog Muzeja suvremene umjetnosti. Inspirirani lokacijom, najavili su sinergiju mode i umjetnosti. Ambiciozna i dobra ideja. Vidjet ćemo kako će biti provedena u djelo

fashion.hr u muzeju suvremene umjetnostiOvoga puta štiklice finih uzvanica neće morati nabadati po šljunčanom prilazu kakvog derutnog hangara ili stare tvorničke hale. Spajanje mode s trash lokacijom očito više nije in. Vrijeme je za šiki-miki intelo ambijent, jer šteta bi bila ne iskoristiti naj-hype kulturno zdanje Metropole - Muzej suvremene umjetnosti.

Ove sezone inspiracija je pronađena u lokaciji, pa ekipa Fashion.hr-a najavljuje sinergiju mode i suvremene umjetnosti, opisujući nadolazeće ožujsko modno događanje riječima - „sinergija talentiranih individualaca koji funkcioniraju u različitim sredinama najveća je snaga ovosezonskog DOVE FASHION.HR-a koji kreativnost i dizajnersko vizionarstvo afirmira zajedno s Muzejem za suvremenu umjetnost".

Činjenica da se nešto odvija u Muzeju suvremene umjetnosti ne znači sama po sebi ama baš ništa. Može se Muzej valjda iznajmiti i za kakvu gigantsku svadbu, ali nadamo se da će ovaj ambiciozno i pompozno najavljen projekt opravdati idejnu koncepciju i odabir lokacije. 

Dakle, ono što ljubitelje mode očekuje na ovogodišnjem Dove Fashion.hr-u (od 18. do 20. ožujka) otprilike je sljedeće - kolekcije za sezonu jesen-zima 2010/2011 pokazat će Ivica Skoko i eNVy room, Zoran Mrvoš, Nataša Kos, Aleksandra Dojčinović, Robert Sever, Ivica Klarić, Ana Maria Ricov, Igor Galaš, Branka Donassy, Ivana Barač te I-GLE.

U skladu sa suradnjom Dove Fashion.hr-a i Muzeja suvremene umjetnosti, kreativni studio Decker & Kutić zajedno s timom Fashion.hr-a osmislio je vizualno čistu i minimalističku image kampanju nove sezone.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.