Boris Pavlin ime je koje iz sezone u sezonu oduševljava jedinstvenošću svog rada u Hrvatskoj, a na predstojećem Schwarzkopf Cro-A-Porter-u predstavit će svoju 17. samostalnu kolekciju. Krhke, gotovo eterične siluete u nježnim nijansama ružičaste, vanilije i bijele, bezvremenske su u svojoj ženstvenosti

boris pavlin, ivana roščić
Svileni organdiji protkani sitnim perlicama i najfinijom čipkom te svileni vezovi satkani su u sanjivu viziju žene koja egzistira na rubu mašte. Floralni motiv provlači se kroz čitavu kolekciju, kako konstrukcijski - krojevima koji asociraju na cvijetne pupoljke ili latice, tako i teksturalno- koketiranjem sa prozračnim, blago koloriranim te često gotovo prozirnim svilama. Na koncu se provlači i grafički - kroz odabir reljefnih čipki i veza koji jasno asociraju na proljetno budjenje prirode.

boris pavlin, ivana roščić
Graciozna poput leptira, Pavlinova je muza ove sezone sasvim neuhvatljiva, pomalo sjetna i nadasve tajnovita, a u kampanji za proljeće/ljeto 2013. savrseno ju je utjelovila mlada hrvatska glumica Ivana Roščić. Kako je dizajner htio za svoju kampanju nekoga jako krhkog s bezvremenskim crtama lica, tako se Ivana odmah nametnula kao idealan izbor.

boris pavlin, ivana roščić
Revija modela Borisa Pavlina na Schwarzkopf Cro-A-Porter-u, na  rasporedu je u petak, 5. travnja 2013. u 20 sati u Laubi – kuća za ljude i umjenost.

Fotografije: Jurica Sertić
Šminka: Ana Rajić
Kosa: salon Monet

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.