Nažalost, u 2010. modnih se promašaja nakupilo puno više nego modnih vrhunaca. Ova godina još je jedan dokaz kako odijevanje nije nimalo lak zadatak za zvijezde koje su neprestanom pod povećalom javnosti. Pred vama su modne kombinacije iz kojih nikako ne bi trebalo crpiti inspiraciju

kylie minogue

Kylie Minogue

Australska džepna Venera, nažalost, redovito se nalazi na listama loše odjevenih. Teško pogađa i s modnim kombinacijama za crveni tepih i s casual izdanjima za šetnju gradom. Crveni smo tepih još nekako progutali, ali ovaj modni horor koji je Kylie iskombinirala za londonske ulice, nikako ne možemo probaviti. Apsolutni fijasko.

Dvije Jessice u lošem izdanju

jessica simpson i jessica alba

Jessica Simpson nije neka modna ikona, ali može izgledati daleko bolje od ovoga. Nemamo ama baš ništa protiv bujnih oblina, dapače, ali bi bilo bolje da ih je Simpsonica decentnije upakirala, plus da se počešljala. Jessica Alba, s druge strane, što se mode tiče, nit' smrdi, ni' miriši, ali ova trenirkica dimija-kroja je sve samo ne laskava. Jessica izgleda kao da se uneredila u gaćice.

Parada kiča

christina aguilera i eva longoria

Christina Aguilera svojom je kičastom i neukusnom modnom kombinacijom na crvenom tepihu, na premijeri novog filma „Burlesque", dala novo značenje riječi „jeftino" - platinasta kosa, crveni ruž, krzno, saten, mrežaste čarape... - to je toliko pretjerano da čovjeka zaboli glava. Eva Longoria poznata je po svojoj zaljubljenosti u glamurozne balske haljine. Ljepoti njenih nogu se iskreno divimo, ali haljina je doista neukusna.

Rihannine umotvorine

rihanna

Rihanna ima jako dobrih, ali i jako loših modnih trenutaka. Ove kaotične kombinacije, u kojima mlada pjevačica spaja nespojive komade na iritantan način, svakako nisu oku ugodne. Jedno je igranje modom, a drugo pretjerivanje s besmislom.

I Madonna ponekad griješi

madonna

Iako je iskusna i nevjerojatno talentirana za modu, Madonni se također ponekad zalomi krivi modni korak. Ova wanna be rokerska i mladenačka kombinacija, koju je Madonna odabrala za otvaranje svoje teretane Hard Candy u Mexico Cityju, samo ju je dodatno postarala. Stajling je kao cjelina potpuno pogrešan i više bi pristajao njenoj kćeri Lourdes (ok, osim čizama).

Mlade glumice biraju modni kaos

mischa barton i taylor momsen

Mischa Barton na početku karijere mnogo je obećavala, ali onda je zaglibila u raznim porocima pa upropastila karijeru. U međuvremenu izgubila je i smisao za lijepo odijevanje, iako se činilo da će biti nova modna muza. Ista stvar dogodila se i s Taylor Momsen koja u posljednje vrijeme uporno forsira gotičko-klaunski look.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.