Gotovo nestvarnim podvodnim vizualima Charlie design, barem u našoj mašti, nastoji produžiti ljeto. Prozračna bijela odjeća, kupaći kostim, trake, tunika, samo su u funkciji akcentiranja i transparentnosti mora

charlie design

Lik modela uronjen u kristalno čisto more priziva u svima nama osjećaj nesputanosti i slobode, koja nam je ovih dana potrebnija nego ikad. Androgina figura koja fluidno pluta ili je uronjena u more ostavlja dojam nepripadnosti vremenu i prostoru. Ona je naprosto tu kako bi nas podsjetila na to da će, iako je ljetu kraj, more zauvijek biti tu, sljedeće i sljedeće godine...

charlie design

Gotovo nestvarnim podvodnim vizualima Charlie design, barem u našoj mašti, nastoji produžiti ljeto. Prozračna bijela odjeća, kupaći kostim, trake, tunika, samo su u funkciji akcentiranja i transparentnosti mora.

charlie design

More za Loredanu ima posebno značenje i njena je najznačajnija inspiracija. Kad more dišeš i nosiš u sebi cijelu godinu, bez obzira na to gdje se nalaziš, onda su ovakvi vizuali skoro pa prirodan rezultat.

charlie design

I Lori i Sanja i Lora /Loredana/ su iz Šibenika, i samo snimanje je obavljeno u uvalici kraj Šibenika, tako da ova morska priča u ranu jesen ima dodatan čar i moć uljepšati duge zimske dane  do sljedećeg ljeta!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.