Sinoćnji stajling MANGO modne revije u zagrebačkom klubu H2O osmislio je Viktor Drago, a modele su nosile poznate manekenke - Iva Jerković, Anita Dujić, Vedrana Linardić, Monika Hiržin, Ana Ivančević... Poseban naglasak u ovosezonskoj liniji za zimu 2011./2012., MANGO je stavio na prezentiranje večernje odjeće za posebne prigode, kao važnom dijelu kolekcije koja jasno odražava duh brenda

mango zima 2011, 2012

Kombinirajući dnevnu i večernju odjeću, Mango novom kolekcijom odaje posebno priznanje vječnim šik elementima klasične francuske garderobe, posebice bezvremenskim kontrastima muško-ženskih odjevnih predmeta.

mango zima 2011, 2012

Raznolika odjeća, od dnevne do večernje garderobe, dopustila im je da sjedine sjaj, svjetlucanje, zlato, Swarovski kristale i šljokice koje su aplicirali na cijeli niz tkanina, uključujući vunu, denime i bukle. U noći, pera će treperiti i svjetlucati, a šljokice će blistati u nonšalantnoj kombinaciji ovih klasičnih i sportskih odjevnih predmeta, dodajući noći slobodu i karakter.

mango zima 2011, 2012

Strastveno i romantično raspoloženje u kolekciji postignuto je korištenjm čipkastih i prozirnih materijala, ponekad jarkocrvene boje, u kombinaciji s bogatim tkaninama poput angore i krzna. Glatke crne linije igraju se s kontrastima: sjajno/mat i crno/boja slonove kosti, ističući više šik i zavodničku siluetu.

mango zima 2011, 2012

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.