Iako smo kalendarski još uvijek u najhladnijem godišnjem dobu, proljeće nam stiže i topliji dani sve su bliže! Dulji dani u nama bude optimizam i prizivaju trenutke opuštanja, druženja u prirodi ili na suncem okupanim terasama, sve one dragocjene trenutke u kojima osvještavamo prisutnost u sadašnjem trenutku i promislimo - „Ko ovo može platit´“...

izipizi 2022 ljeto

Poznati brend naočala IZIPIZI nas svojom novom „Oasis“ kolekcijom želi podsjetiti da ćemo uskoro opet uživati u svježem povjetarcu vrelog ljetnog dana. Svojim veselim i živim bojama, kolekcija slavi dijeljenje i uživanje u prekrasnim ljetnim mjesecima ispunjenima plesom i glazbom. Kolekcija je prožeta predivnim nijansama roza, smeđe, plave, zelene i narančaste boje.

izipizi 2022 ljeto

Bezvremenskim IZIPIZI okvirima i ovog puta nadjenuta su maštovita i sugestivna imena, pa će tako slatka muka biti odabrati omiljenu nijansu, a hoće li to biti Desert Rose - dinamična i nježna ružičasta kao savršen simbol sreće i utjelovljenje pozitivizma, kamenito smeđa Arizona Brown, koja će vas odvesti u život ispunjen retro stilom, toplinom i ljepotom? Hoće li to biti Blue Mirage, čiste plave boje koja jednostavno zrači radosnom energijom ili Joyful Cloud, koji u predivnoj mješavini narančaste i plave boje sa zelenim detaljima emitira meku i razigranu energiju, na vama je da odlučite. 

izipizi 2022 ljeto

izipizi 2022 ljeto

izipizi 2022 ljeto

Budući da kolekcija „Oasis“ izlazi upravo uoči Valentinova, dana kada se slavi ljubav, kolekciju su predstavili dugogodišnji zaljubljenici u francuski brend, modna stilistica i model Ivana Vukušić i njezin partner, dizajner, Ivan Levak. Posebne IZIPIZI trenutke grafičkim je intervencijama uredio dizajner Ante Begić.

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja malo koga ostavljaju ravnodušnim.

izipizi 2022 ljeto

Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.