Za vježbanje uvijek biramo udobnu odjeću, no volimo da ima i dobar dizajn. Uz moderan i upečatljiv dizajn, Nikeova limitirana kolekcija tajica „Modern Floral" pruža vrhunsku udobnost za vrijeme treninga

nike_modernfloral_cijela

Modni trendovi jasno pokazuju kako je ove jeseni cvjetni uzorak pravi hit, a Nike se pobrinuo da cvjetni uzorak nosite i tijekom vježbanja. Tako u limitiranoj kolekciji dolazi model „Modern Floral" koji kombinira cvjetni uzorak i točkice u crno-bijelim tonovima. Osim što ih uljepšavaju zanimljivi motivi, Nike „Modern floral" tajice će pružiti i vrhunsku udobnost prilikom vježbanja i to zahvaljujući laganoj tkanini koja se prilagođava tijelu. Osim toga, ove tajice tijekom vježbanja osiguravaju i osjećaj suhoće i to zahvaljujući DRI FIT tkanini koja prenosi znoj s kože i omogućava isparavanje.

Kvalitetna oprema ujedno je i motivacija za treniranje, a kada se tomu pridoda i neodoljiv dizajn, izlike za trening jednostavno - nema. Nike Modern Floral tajice dostupne su u Nike trgovini u Ilici po cijeni od 749,00 kn.

nike_modernfloral_cijela1

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.