Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, kreatori nagrađivanog domaćeg brenda nove generacije predstavljanju kampanju za aktualnu sezonu Proljeće 21. Snimljeni u Dvoru Veliki Tabor, vizuali predstavljaju proljetnu kolekciju koja je u cijelosti dostupna i na novoj virtualnoj platformi brenda

klisab proljece 21

Kolekcija Klisab Proljeće 21 izraz je vremena u kojem je nastala. U dijalogu s njim, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić su kroz jezik mode postavili red u metežu koji nas okružuje, primivši ga radije kao suradnika nego kao prepreku.

klisab proljece 21

Jednostavnom promjenom perspektive, nešto što je smatrano nedostatkom ovdje je zanimljivost i kvaliteta. Gužvanje materijala haljine više nije nužnost nego ishodište dizajna te postaje karakteristika koja haljini daje dinamične modulacije oblika kroz nošenje. Takvo propitivanje za brend prepoznatljive urednosti vidljivo je u kolekciji i drugdje – rubovi su ostavljani neobrađenima, gužvanja istaknuta prošivima, tie dye i patchwork oblikovanje materijala još je eklektičnije, motiv visećih konaca razvijen je do uzorka. Sve to ostavlja dojam slobode. Takvom intuitivnom promjenom pozicije Klisab osvaja novi prostor u kojem je za njih karakteristična ideja lijepog ostala prepoznatljiva, ali dobila novi, propulzivni, drskiji izraz. 

klisab proljece 21

Čitava kolekcija izrađena je od materijala iz fundusa brenda, svi korišteni i u ranijim kolekcijama. Sada su materijali tretirani na drugačiji i afirmativan način koji njihove nesavršenosti prihvaća i slavi, radije nego da ih kompenzira.

klisab proljece 21

Snimljeni u Dvoru Veliki Tabor, vizuali predstavljaju proljetnu kolekciju koja je u cijelosti dostupna i na novoj virtualnoj platformi brenda www.klisab.com. Lookovi su upotpunjeni prepoznatljivim dodatcima, KLISAB torbama i naočalama iz kolekcije koju je brend realizirao u suradnji s optikom Ghetaldus.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.