Nevino, ali seksi glavna je estetska značajka zimske kolekcije s potpisom slavnog francuskog branda Petit Bateau. Uvijek iznova, oduševljava nas njihov minimalistički francuski šik, besmrtne prugice i fini materijali. Ako ove zime želite biti decentne, ali zamijećene, onda odjenite Petit Bateau

petit bateau, jesen-zima, 2010, 2011

Petit Bateau limitirana kolekcija ženske odjeće Ideas Lab 2 stigla je u svoj svojoj raskoši. I ovoga puta, ovu ćete Petit Bateau Special edition poslasticu prepoznati po nekoliko ključnih komada sezone. Prije svega, tu je seksi haljina/tunika kratkih rukava (gore desno), s lagano podignutim ovratnikom i ukrašena prepoznatljivim prugicama koje se ovoga puta prelijevaju u nekoliko nijansi.

Legendarna klasična kombinacija - plavo-bijelo na prugice - ujedno omiljena Petit Bateau modna tema, ove je zime i dalje tu. No uz klasične komade, naći ćete i neke nove varijacije, prije svega uzorak tisuću prugica, milleraies, u oker-smeđoj varijanti na seksi uskoj dolčeviti, s gumbićima na ramenu.

petit bateau, jesen-zima, 2010, 2011

Petit Bateau odjeća je definitivno jedna od najudobnijih koju ste ikada probali, ne samo zbog inteligentnih krojeva, već i zbog materijala. Uvijek i bez greške tu je 100 % pamuk. No, kada jako zahladi, posegnite za PB komadima tkanima od sofisticiranog pletiva, u sastavu kašmir/lan/pamuk.

petit bateau, jesen-zima, 2010,2011

Posebno nas oduševljava rublje iz najnovije kolekcije. Nude look je ove sezone IN pa su najljepši Petit Bateau komadi donjeg rublja u bojama kože. Isto tako, zaboravite na stegu! Zaboravite na pikavu čipku i metalne šipke u grudnjaku! Napokon imamo donje rublje koje je toliko nježno prema našem tijelu da ćemo ga obožavati. PB linija donjeg rublja posebna je i iz još jednog razloga - sastav materijala je žersej i pamuk za onaj jedinstven dobar osjećaj „druge kože". 

Petit Bateau komade po svom ukusu potražite u zagrebačkom City Centeru One.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.