Priznajte, čak i ako ne želite slijediti trendove i ne kupujete najnovije krpice samo zato što su trenutno „u modi", volite znati što „se nosi", što je „najnoviji krik mode", a što „demode"

modna bojanka

U posljednje su vrijeme bojanke nevjerojatno popularne, što ne čudi - bojanje relaksira, razvija kreativnost i maštu, odvodi nas u neki drugi svijet i služi kao mali slatki bijeg od užurbane svakodnevice. Nova fantastična bojanka "Moda od glave do pete" sadrži 35 crteža s prekrasnim odjevnim kombinacijama koje sežu od 1900-ih do suvremenih dana i  odvest će vas na pravo modno putovanje kroz prošlost.

Od vremena divnih korzeta, čipkastih rukavica i cifrastih cipelica famozne belle epoque do hip hopa, novih romantičara, boho chica i drugih modnih novotarija današnjih dana, ove su stranice ispunjene predivnim haljinama, raskošnim nakitom, šeširima s perjem i upadljivim cipelama sa stilleto potpeticom.  Odaberite crtež, obojite ga i ako vam se svidi – uokvirite ga! Dovoljno jednostavno za male, i pametno za velike djevojčice. 

Napisala Natasha Slee
Ilustrirala Becca Stadtlander

Cijena: 135 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.