Iza brenda Ledenko stoje Ivan Ledenko i supruga Sandra koji zajedničkim snagama stvaraju i osmišljavaju modnu bajku u kojoj caruju cipele. Ledenko svakoj svojoj klijentici omogućuje individualan pristup u kreiranju i osmišljavanju željenog modela, koji uz njihovu izradu i kvalitetu postaju pravo umjetničko djelo u obliku cipele

ledenko cipele, 2016

Ledenko cipele oduvijek su bile sinonim vrhunske i kvalitetne cipele, koje nikada nisu bile određene trendom ili stilom. Riječ je o cipelama koje prkose vremenu, ustaljenim okvirima i formama, cipelama koje vam omogućavaju da budete svoji, da kroz njih izrazite svoje vizije, želje i ideje.

ledenko cipele, 2016

S Ledenko cipelom uvijek ste u vlastitom trendu kojeg sami kreirate, uvijek ćete biti drugačiji a svoji. Aktualna kolekcija Ledenko cipele nameće vlastiti trend, ženstvenost i eleganciju kao imperativ, ali s naglašenim detaljima, bilo resicama ili igrom čipke. Cipele Ledenko ručno su izrađene od birane i najkvalitetnije kože, autentičan je hrvatski proizvod koji iako je sve manje zastupljen na tržištu, Ledenko je dokaz da jasna ideja, vizija i kreativnost uvijek nađu put do zadovoljnih i sretnih klijenata.

Iza brenda Ledenko stoje Ivan Ledenko i supruga Sandra koji zajedničkim snagama stvaraju i osmišljavaju modnu bajku u kojoj caruju cipele.

ledenko cipele, 2016

Fotografije: Goran Matijašec

Cipele LEDENKO dostupne su u Splitu na adresi Kačićeva 7

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.