Kako se kalendarska godina bliži kraju, polako donosimo novogodišnje odluke, ali prije nego što ispratimo staru godinu, ostaje nam još izabrati ELFS kombinaciju za predstojeće blagdane u kojima možete zablistati poput prelijepih voditeljica Jelena Glišić i Nives Ivanišević

elfs kolekcija blagdani 2021

Omiljeni domaći modni dvojac ELFS vam predstavlja kapsule kolekciju svečanih haljina i najnoviju blagdansku kampanju, čija su zaštitna lica prelijepe voditeljice Jelena Glišić i Nives Ivanišević. Ovom kampanjom dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica vam žele vesele i sretne nadolazeće zabave te nadaju se da će vam izbor svečane odjevne kombinacije biti jedina slatka muka ovih blagdana!

elfs kolekcija blagdani 2021

"Jelena Glišić i Nives Ivanišević su nam već bile zaštitna lica, veže nas prijateljstvo i poslovna suradnja, pa se nametnulo pitanje što je bolje od jedne zgodne brinete, nego dvije prezgodne brinete", kažu Ivan i Aleksandar, predlažući vamp glamurozni izgled za koji su pripremili više modela dugih, raskošnih svjetlucavih haljina.

elfs kolekcija blagdani 2021

Dizajneri sofisticirano spajaju ženstveni dekolte i hrabar prorez s opuštenim, ali istodobno naglašenim ramenima u boji šampanjaca, a haljina dolazi i u popularnoj boji rozog zlata. Najglamuroznija haljina u kolekciji je ona dugih rukava i naglašenih ramena s efektnim prorezom neobične teksture koja je prekrivena raznobojnim šljokicama koje se efektno presijavaju u svim bojama spektra. Posebno su upečatljive haljine s uzdužnim srebrnim prugama koje se izmjenjuju s crnim transparentnim linijama i tako izdužuju figuru, a dolaze u dvije varijante, Jelena nosi model s dekolteom, kratkim opuštenim rukavima, naglašenim strukom i visokim prorezom, dok je haljina na Doris golih ramena i komotnijeg kroja, no može je se lako pomoću upečatljivog remena stilizirati tako da se naglasi struk.

elfs kolekcija blagdani 2021

Ako ste ipak za decentniju varijantu, ELFS je pripremio haljine midi dužine, donjeg dijela na preklop s naglašenim strukom i ramenima koje dolaze u verziji od baršuna i brokata. Romantičarima nude chic midi fluidnu haljinu s puf volanom golih ramena s mašnom koja se veže oko vrata. Za najluđi provod, predlažu najodvažniju haljinu od lamea s efektom disco kugle koja siluetom prati linije tijela, naglašava obline te pršti samouvjerenošću i seksepilnošću.

elfs kolekcija blagdani 2021

Posebnu pažnju treba obratiti na ELFS dizajnerske cipele koje dolaze u tri modela od visokokvalitetnih materijala i vrhunske izrade. Bezvremenske klasične salonke i elegantne polusalonke dolaze u nude i crnoj boji na dvije različite visine potpetice, dok svečane minimalističke sandale s tankim remenčićima dolaze u nude, zlatnoj i srebrnoj boji. Svi modeli dolaze s upečatljivim kopčama koje se mogu skinuti te tako pokazati i svoje drugo lice. Bez obzira na to za koju se kombinaciju odlučite, ne zaboravite blagdane provesti u dobrom društvu i ne dopustite da vas zasjeni božićno drvce!

Modeli iz nove ELFS kapsule kolekcije dostupni su u ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci te online na ELFS web shopu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.