Klasične, formalne, poslovne, svečane – možete ih nazvati kako god želite, ali ako ste muškarac koji drži do sebe, morate ih imati u svojoj garderobi!

mephisto muske cipele

Muška cipela mora biti savršen dodatak odjeći, osobito uz odijela, i to jednako kada su u pitanju „stroga“, klasična i svečana kao i ležerna, sportska i neformalna odijela. Najpopularnije muške cipele su zasigurno one u stilu oxford, tako dopadljive i elegantne, idealne za sve prilike. Vrhunski francuski brend obuće Mephisto ima u svojoj ponudi odličan izbor oxfordica, kvalitetnih muških cipela modernog dizajna i nenadmašne kvalitete koje su ručno rađene i čiju udobnost jamči inovativna Soft-Air tehnologija. 

mephisto muske cipele

Mephisto za ovu jesen predlaže modele Cooper u crnoj i smeđoj boji, Flavien obogaćen zanimljivim teksturama fine kože, Geffray namjenjen modnim sladokuscima, potom modele Nunzio i Tarik koji klasičnu crnu cipelu dižu na novu razinu te Melchior. Model Melchior je poseban i po tome što ima Goodyear Welt konstrukciju koju je 1869. izumio Charles Goodyear Jr. To je jedinstveni ručni proces dvostrukog šava koji zahtijeva vrhunsku obrtničku vještinu i još uvijek se smatra jednom od najboljih metoda izrade cipela.

mephisto muske cipele

mephisto muske cipele

Cijene modela: između 1.430 i 1.930 kn

Cjelokupna nova kolekcija dostupna je u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu te na web shopu www.shoes.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.