U sada već tradicionalnoj maniri, omiljeni modni dvojac, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, zakoračio je u 2023. godinu. Zagrebački showroom u Vlaškoj 68 oplemenilo je s više od trideset novih vjenčanih modela, a  još su nas jednom podsjetili s kolikom su dozom šarma, elegancije i ženstvenosti protkane njihove bridal priče

envy room bridal kolekcija 2023

Otkako je, prije više od desetljeća, predstavio prvu cjelovitu bridal kolekciju na našim prostorima, atelje modnog tandema eNVy room svake godine u siječnju biva obogaćen novim modelima vjenčanica, osvajajući tako srca nekih novih mladenki i postajući dijelom najposebnijih životnih trenutaka. Imajući u vidu da se želje, potrebe i ukusi budućih mladenki uvelike razlikuju, eNVy room je i ovu bridal kolekciju iskrojio u paleti različitih stilova, s pregršt modela, spajajući nešto tradicionalnije siluete s inovativnim i estetski zanimljivim dizajnerskim rješenjima.

envy room bridal kolekcija 2023

Baš poput svih kreacija s eNVy room potpisom, i novi bridal modeli slave bezvremensku zavodljivost ženske siluete, ukrašeni prepoznatljivim detaljima poput voluminoznih rukava, predimenzioniranih mašni, romantičnih volana, elegantnih nabora ili pak glamuroznih proreza.

envy room bridal kolekcija 2023

Atipične vjenčane modele, poput onoga sačinjenog od crop topa i raskošne suknje, haljine od eko perja ili modela ukrašenog razigranim resicama, upotpunjavaju modeli bogatih, voluminoznih vjenčanica s delikatnim detaljima, a razigranosti čitave bridal priče doprinosi, za eNVy room svojstveno, poigravanje asimetrijom i kontrastima.

envy room bridal kolekcija 2023

Prorezi unose dašak zavodljivosti i dramatičnosti, baš kao i ogoljena ramena ili otvorena leđa, "strogost" korzeta oponira romantičnoj lepršavosti, a posebna doza harmonije postignuta je igrom nabora i tekstura, kao i suprotstavljanjem punih i transparentnih materijala.

envy room bridal kolekcija 2023

Kolekciju čine modeli različitih dužina, pretežito u nijansama bijele, te u bogatoj paleti materijala koju čine svileni saten, crep organza, viskozni cadi, svileni cadi, čipke izvezene kristalima, resasti materijali od niski kristala, organza s reljefnim motivima, eko perje i plisse. Osim modela iz nove bridal kolekcije za 2023. godinu, u showroomu modnog dvojca u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu mogu se pronaći i bestseleri iz prošlih kolekcija.

envy room bridal kolekcija 2023

Odlučite li svoju vjenčanicu iz snova potražiti u eNVy room ateljeu, na isprobavanju će vas osobno dočekati dizajneri. Svojim savjetima, koje temelje na bogatom iskustvu, pomoći će vam da odaberete savršeni model te će se posebno pobrinuti da se pritom osjećate ugodno i opušteno. Svoju vjenčanicu ili haljinu trebate rezervirati na vrijeme, barem tri mjeseca unaprijed, a u pratnji smijete doći na termin s najviše tri osobe.

envy room bridal kolekcija 2023

Svi modeli iz nove kolekcije mogu se isprobati u eNVy room showroomu u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu uz prethodnu rezervaciju termina na broj 0992322939. eNVy room možete pratiti putem službene Internet stranice www.envyroom.com, preko Facebook profila ili na Instagramu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.