Nova proljetna priča brenda Anovi, iza kojeg se krije dizajnerica Ivona Glavaš, donosi beskrajno romantične i ženstvene haljine. Nit vodilja za novu kolekciju bilo je proljeće, koje je omiljeno godišnje doba dizajnerice, a uz koje veže buđenje prirode, vedrinu, toplinu i razigranost

anovi proljece 2017

Kolekcija se sastoji od šest modela lepršavih i udobnih haljina koje su izrađene od prirodnih materijala, uglavnom pamuka u nježnim tonovima ukrašenim posebnim volanima. Svi modeli haljina izvrsno će pristajati uz štikle, balerinke, ali i sportske tenisice.

anovi proljece 2017

anovi proljece 2017

Anovi djevojka se u svako doba dana i u svim prilikama osjeća kao dama te je lijepo odjevena, odvažna i svojim stilom ne može proći neprimijećeno gdje god se pojavi. Lijepe splitske manekenke Antea Valenta i Paula Buljan izvrsno su se našle u tim ulogama i prezentirale novu kolekciju.

anovi proljece 2017

Za njihovo uljepšavanje su bile zadužene Ivana Jurjević (IB make up) i Kristina Čule (Frizerski salon Kristina). Fotografije su snimljene na predivnim lokacijama grada Splita, Kašunima i Sustipanu.

anovi proljece 2017

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.