Miljenici domaće modne scene, dizajnerski duo Klisab, predstavlja novu međusezonsku kolekciju FALLFALL3 ususret pripremama za reviju u sklopu tjedna mode Bipa FASHION.HR. Poznati po svojim razigranim konstrukcijskim tehnikama, Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, siluetu i kroj učinili su u ovoj kolekciji zavodljivom i senzualnom

klisab kolekcija 2019

Obožavateljice prijašnjih kolekcija dizajnerskog dvojca Marka Šabarića i Tomislava Kliškinića bit će oduševljene jer ova jesenska, pod nazivom FALLFALL3, predstavlja dosadašnje bestsellere izvedene u jesenskim bojama i materijalima donoseći prepoznatljive Klisab lookove koji su ovaj put i suptilno senzualni.

klisab kolekcija 2019

Nabiranje je dominantan konstrukcijski postupak koji dozvoljava da se silueta odjeće jednostavno prilagodi željama i raspoloženju. Tako, primjerice, omiljena Klisab nabrana haljina kratke dužine lako može postati dugačka, a jednako je udobna za nošenje na oba načina.

klisab kolekcija 2019

Osim day-to-night prijedloga lookova poput omiljenih pidžama odijela, koji podjednako dobro funkcioniraju u svečanim i onim manje formalnim prigodama, u kolekciji ćete naći upečatljive komade kao što su bomber jakne, parke i baloneri, a posebno osvajaju majstorski konstruirane trapez hlače i hlače širokog kroja.

klisab kolekcija 2019

Materijali kao štof, felpa, keper, jeans ili neopren su pune i bogate teksture, a posebno je zanimljiv način na koji su dizajneri sjajnim satenom naglasili konstrukcijske i dekorativne nabore. Paleta kombinira zagasite nijanse, a modra, crna i siva složene su uz toplu bež ili svijetlo plavu stapajući se u idealne bezvremenske stilske kombinacije.

klisab kolekcija 2019

klisab kolekcija 2019

klisab kolekcija 2019

klisab kolekcija 2019

klisab kolekcija 2019

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.