U ovo vrijeme, kada su nas korona virus, izolacija, potres doveli u situaciju da stvari gledamo iz sasvim drugačije perspektive, važno je podržati jedni druge. Naš današnji favorit je domaći brend Mediteraneo, čije kožnate sandale i natikače naprosto prizivaju ljeto

mediteraneo cijela1

Predstavljamo vam Mediteraneo kožnate natikače i sandale, na kojima je svaki detalj izrađen ručno i nosive su doslovce u svim prigodama. U jarkim bojama, s biserima, 'apostolke' postat će zaštitni znak ovoga ljeta svih koji vole lijepu i udobnu obuću.

mediteraneo cijela2

Iza imena brenda Mediteraneo stoji Martina Mahmutović, koja s puno ljubavi pažnje pazi da i najmanji ukras bude besprijekoran. Kako kaže, surađuje s odličnim postolarima s iskustvom iz Hrvatske tako da je riječ o 100% hrvatskom proizvodu, jedinstvenom u našoj zemlji.

mediteraneo cijela3

Mediterano sandale su 100% hrvatski proizvod od kože. Sve su ručni rad, inspirirane su grčkim modelima sandala, a za izradu jednog para potrebno je najmanje tri dana.

mediteraneo cijela5

"S izradom sandala sam tek započela ove godine. Već postoji poprilična potražnja mladenki za natikače s perlama na koje često traže kakav remenčić kako bi se natikače pretvorile u vjenčane sandalice. Iznenadio me interes i narudžbe s obzirom na situaciju oko korone", kaže Martina, čije sandale možete pogledati na instagram profilu. Mi dodajemo, zaljubit ćete se u njih!

mediteraneo cijela6

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.