Uspinjača, Strossmayerovo šetalište i vidikovac Gradec odisali su apsolutnim doživljajem modne profinjenosti za koju je zaslužna dizajnerica Đurđica Vorkapić, koja je romantičnu šetnicu pretvorila u dugačku modnu pistu

hippy garden

Renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden predstavio je kreacije koje zadovoljavaju kuriozitet i težnju prema onome što  je novo, uvijek otvarajući prostor za slobodniji govor mode. Kolekcija znakovita naslova "Let there be light" inspirirana je estetikom 80-ih i repertoarom stilova iz prošlosti. 

hippy garden

"Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup", rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić, dodajući kako je koristila paletu monokromatskih boja upotpunjenih nezaobilaznim metaliziranim nitima koji suvremenu i kompleksnu kolekciju čine jednostavno neodoljivom.

hippy garden

Pistom je defiliralo 70-ak modela noseći elegantne svečane haljine midi i maxi, maskulinih krojeva kaputa, hlača i kombinezona do vizualno impresivnih printeva, koji su originalno rješenje brenda. Kolekcija je jednako kompleksna koliko i jedinstvena, a iznenađenje je svojevrsni "comeback" unikatnih, pletenih haljina vesta. 

hippy garden

Revija je izazvala oduševljenje uzvanika i zaradila brojne pohvale struke i obožavatelja brenda, a Đurđica Vorkapić i Hippy Garden još su jednom opravdali svoj kultni status i dokazali kako domaća modna scena diše punim plućima.

hippy garden

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.