Dizajnerica Sandra Haddad novom kampanjom ''Do You Believe in Fairies?'' predstavlja čarobnu novu kolekciju romantičnih vjenčanica za vile!

sandra haddad proljeće 2016

''Do You Believe in Fairies?'' pitanje je koje dizajnerica Sandra Haddad postavlja svake sezone iznova, sve dok ne povjerujemo. Jer ona vjeruje. I za njih dizajnira haljine i vjenčanice. Romantične vjenčanice. Ma što romantične, čarobne... Vilinske!

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad za proljeće/ljeto 2016. donosi prepoznatljivu estetiku nježnih i delikatnih haljina, a bajkovitoj eteričnosti kolekcije pridonose lepršavi i lagani, prozračni materijali poput tila, svile i čipke u nježnim pastelnim nijansama.

sandra haddad proljeće 2016

sandra haddad proljeće 2016

Djevojke i žene koje nose haljine s potpisom dizajnerice Sandre Haddad, nevjerojatno su graciozne i profinjene zahvaljujući ženstvenoj silueti. Jednostavne linije i neopterećujući krojevi učinit će da se svaka od njih u ovim haljinama osjeća slobodno i nesputano, baš poput pravih šumskih vila.

sandra haddad proljeće 2016

U novoj kolekciji velika je pažnja posvećena detaljima – cvjetnim laticama ručno apliciranima na vjenčanice. No, one su toliko ovlaš razasute po haljini da izgledaju kao da su pale s rascvjetalog drveta kad je vjetar zapuhao malo jače i sasuo kišu latica na vilinsku toaletu. I to kao da se dogodilo na samom snimanju kampanje!

sandra haddad proljeće 2016

Rascvjetale grane jorgovana, japanske trešnje, jabuke i glicinije poslužile su kao idealna kulisa fotografkinji Sanji Lydiji Kulušić u čijem se objektivu na trenutke zaustavila šumska vila koju je utjelovila Darija Gabrić (Talia Model) i čiju je eteričnu ljepotu dodatno istaknula Mia Bator koja se na snimanju pobrinula za vilinski make-up.

Dizajnerica: Sandra Haddad
Fotografija: Sanja Lydia Kulušić
Model: Darija Gabrić / Talia Model
Make up: Mia Bator

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.