Ponuda Fashion&Friends trgovina bogatija je za kolekciju tenisica premium modnog branda Premiata. Prvi put na hrvatskom tržištu, avangardni talijanski brand od jeseni će biti dostupan na prodajnim mjestima multibrand lanca Fashion&Friends

premiata_tenisice_cijela

Brand Premiata osnovan je 1995. godine i razvio se u globalno prepoznatljivo ime koje nudi širok izbor muških i ženskih cipela i sportske obuće nenadmašnih po svojem dizajnu i funkcionalnosti.

premiata_tenisice_cijela1

Inovativni miks visokokvalitetnih materijala, besprijekorne ručne izrade i kreativnog dizajna - s prepoznatljivim printom na potplatu - rezultira kolekcionarskim tenisicama, kultnim komadom obuće za sve ljubitelje sofisticiranog i originalnog stila. Premiata tenisice savršen su balans između tradicije, koju karakterizira posvećenost detaljima karakteristična za talijansku „artisan“ izradu, i modernog rock'n'roll stila, funkcionirajući jednako dobro i u casual formama i kao dobrodošao kontrapunkt čvrstim, poslovnim linijama odjeće.

O kultnom statusu Premiate svjedoče i ekskluzivna prodajna mjesta poput Barney'sa u New Yorku, pariških L'Eclaireura i Le Bon Marchéa, milanskog La Rinascentea, honkonškog Lane Crawforda. 

premiata_tenisice_cijela2

Premiata kolekciju tenisica ekskluzivno možete pronaći na Fashion&Friends prodajnim mjestima:

ZAGREB – Fashion&Friends, Arena Centar, Lanište 32, Fashion&Friends, City Center one, Jankomir 33

SPLIT – Fashion&Friends, TC Joker, Put Brodarice 6, Fashion&Friends, City Center one, Vukovarska 207

RIJEKA – Fashion&Friends,Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

premiata_tenisice_cijela3

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.