Kolekcija ručnih satova Berlin, s potpisom brenda Urban Watch, nastala je kao odgovor na visoke standarde koje postavljaju suvremeni trendovi u kombinaciji s jedinstvenim dizajnom, vrhunskim materijalima i svevremenskom kvalitetom

urban watch satovi

Snažan prvi dojam ostavlja prirodni mramor. Njegovi detalji oblikovani stoljećima daju svakom satu unikatan izgled koji ga čine jedinstvenim i drugačijim od svih ostalih. Mramor je sinonim za kvalitetu i trajnost, te kao takav daje jedinstven izgled našoj Berlin kolekciji. Prirodni mramor, precizni mehanizam, nehrđajući čelik i najkvalitetnija koža glavna su obilježja našeg najekskluzivnijeg modela s kojim osim prekrasnog modnog dodatka dobivate i dijelič prošlosti uklopljen u najljepšu suvremenu priču. Nenametljivo su elegantni i svojom jednostavnošću uklapaju se u većinu stilova.

urban watch satovi

urban watch satovi

Jednostavno i brzo, u samo nekoliko koraka zamijenite narukvice svog sata i dobit ćete potpuno novi look svakog dana. Na raspolaganju su vam kožne i metalne narukvice koje dolaze u raznovrsnim bojama tako da će svatko pronaći nešto za sebe. Baš zato dovoljno su svestrani, da ih može poželjeti gotovo svatko.

urban watch satovi

urban watch satovi

Urban Watch satovi dostupni su na službenom web shopu brenda.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.