Hrvatsko narodno kazalište i austrijski brend FREYWILLE pridružili su se kreativnim projektom proslavi obilježavanja godine prijateljstva Republike Austrije i Republike Hrvatske. U Zagrebu je 14.listopada 1895.godine svečano otvoreno monumentalno kazalište u neobaroknome stilu koje su projektirali bečki arhitekti Ferdinand Fellner i Hermann Helmer, a 18.listopada se diljem Hrvatske i svijeta slavi Dan kravate. Sinergijom ovih povijesnih činjenica u prostorijama HNK-a snimljen je mini-editorijal posvećen ljubavi

freywille kravate i marame

U suvremenoj reinterpretaciji ljubavne priče potekle iz tradicije hrvatskog naroda prema kojoj su djevojke svojim zaručnicima-vojnicima vezivale oko vrata crveni rubac, odlično su se snašli baletni prvaci te bračni par Iva Vitić Gamiero i Guilherme Gameiro Alves. U romantičnim prizorima nadahnutim nježnim dodirom i zagrljajem svile, predstavili su raskošne FREYWILLE marame i kravate autentičnog umjetničkog kolorita. Osebujne i divne svilene kompozicije, stvaraju se u bečkom ateljeu po dvije godine. U tom složenom procesu potrebni su mjeseci strpljivog ručnog rada uz potpunu posvećenost detaljima kako bi se prve skice izrađene gvaš tehnikom pretvorile u prava svilena umjetnička platna . Poetskog kolorita i bogato ukrašene zanosnim motivima, FREYWILLE marame i kravate odraz su inspiracije najljepšim ljudskim emocijama te remek-djelima velikana slikarstva.

freywille kravate i marame

freywille kravate i marame

Do kraja listopada odabrane marame iz FREYWILLE umjetničkih kolekcija bit će snižene 20%. Za dodatne informacije o FREYWILLE modnim dodacima posjetite Preradovićevu 2 u Zagrebu , FREYWILLE Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu Freywille Zagreb.

freywille kravate i marame

freywille kravate i marame

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.